Mi baja lehet a kutyám lábának?
Figyelt kérdés
Időnként sántít a jobb hátsó lábára pár perc múlva meg már fut tovább mintha semmi nem történt volna.2011. júl. 27. 10:02
1/3 anonim válasza:
Az én kutyám se tudott rálépni az egyik lábára a minap megnéztem és kullancs volt benne. Nézd át és figyeld a viselkedését. Ha nem találsz benne akkor is érdemes megnézetni dokival.
2/3 anonim válasza:
Ezer és egy dologtól lehet: a diszpláziától elkezdve valami sérülésen át (izom, porc, szalag), lyme kórig. Ezt innen senki nem mondja meg neked...de még az orvos sem fogja tudni ránézésre megmondani, labor vizsgálatok és röntgen kell.
3/3 anonim válasza:
Nekem akkor csinál ilyet a kutyám ha beüti. De utána semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!