Kutyás szabályok, rendeletek?
Figyelt kérdés
Sokféle variáció van arról hogy most mi is van. De ez azért nevetséges hogy milyen módon akarja az állam megfejni mégjobban az embereket mert azért az durva hogy errefelé (székesfehérvár) 50-050 ezer forintig terjedő büntetést szabnak ki ha nincs pórázon a kutyája valakinek ez azért már felháborító. Az is eléggé sz?r hogy ha nincs két zacskó nálam akkor is nevetségesen drága összeget kell fizetni mellesleg ki sem raknak már zacskót így a kutya ürülék mennyisége drasztikusan megnőtt az utcán és ez is gusztustalan. Ráadásul itt nincs még kutya futtató sem és ha lenne is vagy a város szélén lenne vagy nevetségesen kicsi lenne.2012. ápr. 17. 23:50
11/16 anonim válasza:
:D Az szép :)
Nálunk is szokott hasonló lenni :)
1x volt, hogy én is 2 zacsiba tudtam összeszedni, de akkor azt mondtam, hogy tápot váltunk, mert kb. negyed ennyit szokott kakilni :)
12/16 anonim válasza:
Nálunk az összes tápra ez a reakció :S
14/16 anonim válasza:
Hova rakjátok a használt zacskót, ha több kilométeres körzetben nincs kuka?
15/16 anonim válasza:
Nálunk azért ilyen ritkán van, hogy több km-es körzetben nincs kuka, de akkor beledobom egy csatornába.
16/16 anonim válasza:
Próbáltam én már mindent. Vagy nem eszi meg vagy akkorákat pakol tőle h nem tud róla lemászni :D
Én ha nincs a közelben kuka akkor is viszem magammal, míg lesz egy. Az egyik sétaútvonalon, amin hónapokig jártam Ádázzal és az ideiglenesemmel egyszerre, nincs kuka, csak a legelején, ahol még nem "raknak" semmit se a kutyák. Úgy nézett ki h összeszedtem mindkét kutya termékét (általában összesen 4 zacsi lett) és kb 30-40 percig kellett magammal vinnem, míg jött végre a kuka. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!