Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van mindenki odáig...

Miért van mindenki odáig ezzel a fajtával? (yorki)

Figyelt kérdés
mielőtt anyám csuklana nem rossz indulatból kérdezem,de itt 5 kérdésből 3 yorkikról szól,tehát igazság szerint én választ akarok kapni arra h ezekbe a kutyákba mi olyan különleges?? én személy szerint nem szeretem őket(meg semmilyen kistestűt)mert véleményem szerint mind egy idegroncs hála a szaporitóknak,meg a hozzáértő tartóknak akik még azt is beveszik h van mini és extra mini belőle!!! na mind1!!! és aki azt meri mondani h ninsc velük probléma akkor nézzen szét ezen az oldalon! meg nem lehet tőlük úgy elmenni az utca másik oldalába h az a veréb nagyságú szőrcsomó idegbajt ne kapjon,persze ő ilyenkor aranyos:D:D na most kapni fogom az ívet,de nem baj muszály voltam megkérdezni:D:D:D
2009. jún. 19. 21:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tegnapi, 16:18-as.

Előttem szólóhoz szeretném hozzátenni:

Akibe szorult egy csöpp kutyaismeret, az tudja, hogy a terrierek kotorékebek, így elsősorban régen a nagy magtárak körül tartották őket, a termést védendő, illetve vadászatnál is besegítettek.

Elég mókás, hogy a szívós, gyilkos, ugrásra készre uszított fajtából cipellőcskében járó csini szépség lett. És még csodálkozunk, hogy a kutya nem érzi jól magát, meg ideggyenge, meg odakap a gazdinak. Én is odakapnék, ha teszem azt, levegő helyett nátriumot kéne szívnom :) (gyenge párhuzam, de szerintem érthető).

Nem azt mondom, hogy rideg tartásra kell szoktatni egy yorkiet, de azért a mai yorkie-divat erős túlzás...

2009. jún. 21. 14:51
 12/12 anonim válasza:
100%

A yorki nem kutya hanem egy ugatni tudó patkány,jézusom,hogy néz ki?

bulldog,németjuhász,ezeket imádom!!!!

2009. jún. 22. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!