Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SÜRGŐS. Mit tegyek?!

SÜRGŐS. Mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Most értem haza, busszal jöttem, utca elején látom hogy jön szembe velem a kutyám (falun lakunk) alig tudod odajönni hozzám, azt hittem csak fél, mert már többszőr elment, és akkor mindig le volt szidva.. jött utánam végig, mikor engedem be látom hogy alig van magánál.. Csorog a nyála, hátul is folyik belőle minden, a szőre se áll rendesen, és össze van rogyva, alig tud menni, csak néz ki a fejéből, be akart jönni, de nem engedtem be mert különben tiszta hányás, nyál, és egyéb dologgal lenne tele a lakás.. Mit csináljak?! Állatorvoshoz 7 kor tudnánk elvinni, de mivel már több 100.000 forintot elköltöttünk állatorvosra nem nagyon akarnak a szüleim se (15 éves vagyok) A kutya az én felelőségem, anya is sajnálja de őket annyira nem érdekli.. Megmérgezték?! eddig semmi baja nem volt. reggel nem volt itthon, elment gondolom.. (foxi keverék, sokat csavarog) bármit össze szedhetett.. és az sem kizárt hogy valaki megmérgezte.. segítsetek légyszi.. hacsak megnyugtattok vagy valami, de nagyon tanácstalan vagyok.. tisztában vagyok vele hogy lehet elpusztul, ilyen még soha nem volt, pedig nagyon problémás kutyuska.. (lány másfél év körüli..)

köszönöm :(

2012. ápr. 16. 15:57
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
ivartalanítva van ha ez számít valamit..
2012. ápr. 16. 16:01
 2/44 VBeata81 ***** válasza:
100%
Sürgős állatorvosi segítségre van szüksége!!! Lehet mérgrzés, de lehet kullancs okozta fertőzés is, és sok minden más. A szüleidnek pedig mondd meg, ha beleegyeztek, hogy állatot tarts, akkor a felelősség az övék is. A kutya élőlény, nincs olyan, hogy nem érdekli! Remélem, jobban lesz a kutyád.
2012. ápr. 16. 16:02
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
VIDD ÁLLATORVOSHOZ! Ez nem is lehet kérdés.
2012. ápr. 16. 16:03
 4/44 molly2012 ***** válasza:
100%

hát lehetséges hogy megmérgezték... :'(

pedig a legjobb az lenne ha minél hamarabb látná doki :( próbáld meggyőzni anyukádat,és hívjátok házhoz a dokit míg nem késő,lehet 7kor már késő lenne

2012. ápr. 16. 16:05
 5/44 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg összeszedett valamit, amit nem kellett volna.

De mi az, hogy a kutya csak úgy elmászkál otthonról?? Ez a felelősségteljes állattartás? Így nem csoda, ha bármi baja esik

2012. ápr. 16. 16:06
 6/44 molly2012 ***** válasza:
85%
majd írd meg légyszi hogy mi lett szegénykémmel... :(
2012. ápr. 16. 16:06
 7/44 A kérdező kommentje:
köszönöm.. felhívtam anyukámat megint, hív egy közeli állatorvost.. kimentem, csoválja a farkát, fut mint az állat, viszont remeg, és szerintem nem igen van magánál.. mit tud ilyenkor csinálni egy állatorvos?
2012. ápr. 16. 16:10
 8/44 molly2012 ***** válasza:
szerintem kap antibiotikumot (szurit) a többit nem tudom
2012. ápr. 16. 16:13
 9/44 A kérdező kommentje:
bárhol ás magának egy lyukat, ahol kimegy.. később let a kutya mit a ház, ha tudtuk volna, csináltunk volna a kerítésnek beton alapot..
2012. ápr. 16. 16:13
 10/44 A kérdező kommentje:
7 körül tud jönni az állatorvos, addig máshol rendel.. most próbálok keresni valahol a közelben még egyet hátha találok.. amikor kimentem elég jó kedve volt, nem tudom hogy számít-e.. örült meg ugrált, viszont nagyon rossz állapotban van.. szerintetek kibírja 7-ig?
2012. ápr. 16. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!