Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet találni kant pározta...

Hol lehet találni kant pároztatásra? Hol keressem? Van az interneten ilyen hely?

Figyelt kérdés
van egy szuka yorki kutyám, pároztatásra kellene egy kan(mini yorki) 2 hónap múlva lesz a 2. tüzelése.
2009. jún. 19. 16:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
77%
ha nem értesz a yorkshire terrierhez akor minek elleted hogy az igazi tenyésztők munkáját nehezítsd?
2009. jún. 19. 22:15
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
DE még mindig jobb,ha jó kannal fedeztet,mintha a szomszéd yorkiszerű Bodrikáját választaná.
2009. jún. 19. 22:22
 23/31 anonim ***** válasza:
82%
Hogy miért rosszindulatúak? Mert közlöd, hogy te egy nem létező külön fajta TENYÉSZTŐJE vagy, közben meg kiderül, azt sem nagyon tudod mi az a tenyésztés, és még háborogsz is, ha valaki nem hisz neked.
2009. jún. 19. 23:35
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

A yorki standard nem ír méretváltozatokat. Azt írja, hogy 3,1 kg -nál nem lehet több.Aztán leírja milyennek kell lenni a fajtának.

Mivel legalább olyan sokan szaporítják tudatlanul, mint te, bármilyen méretben és formában előfordul. Mennél "ütősebb" egy szöveg, annál többen kattannak rá.

Ilyen a mini yorki is. Valaki kitalálta, hogy miért? Többnyire azért, hogy a "váratlan" tenyésztési eredményét megmagyarázza.

2009. jún. 20. 06:01
 25/31 A kérdező kommentje:
ki mondta neked, hogy nem tudom mi az a tenyésztés? ne sértegess már! egy barátom segített elindulni, ő mondta, hogí FCI standart szerint van ez a három méret. ezután hozzátette, hogy az én kutyám a mini kategóriába tartozik. de hogy akkor ezt honnan vette azt nem tudom. és eddig az ő tenyészete és az én tenyészetem voltak társak, mert mind a ketten egyazon fajtákat tenyésztettünk. ezért em tudtam igazán hol lehet találni más tenyészetet, honlapot a neten. és én nem szeretném valami nem szakújságban hirdetett kan kölykeivel kezdeni az egészet. értsétek már meg! léccy... és igen minden rendben, tenyésszmle, törzskönyv, oltások, vizsgálatok stb...
2009. jún. 20. 10:28
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Ok ha komolyan gondolod akkor nézz körül mondjuk az expresszen slandon vagy kiskutya.hu hirdető oldalakon
2009. jún. 20. 20:22
 27/31 anonim ***** válasza:
Még egy ötlet:a tenyésztő,akitől a kutyád származik,nem tud kant ajánlani?Pár kiállításra is érdemes lenne elmenned nézelődni,hátha ott tetszik meg valamelyik kan.
2009. jún. 20. 21:44
 28/31 A kérdező kommentje:
már én is voltam a tenyésztőnél, és az a baj, hogy ott meg ükszülői szinten rokonságban van a kutyám az övével. azzal amelyik teccik nekem. a többi meg nem nagyon teccik. még az apja szép dehát vele meg...
2009. jún. 21. 09:53
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Tényleg nincs mini, extra mini stb..

Ezek a kutyák nem uszkárok ahol vannak méretezések.

Ha tenyésszemlére viszed akkor a bíró megnézi milyen a kutyusod, tenyészthető e. Ezt csak 12 hónapos kortól lehet, és 14 hónapos kortól fedeztethető a szuka és a kan is.

Yorkinál nincsenek előírt szűrések de meglehet csináltatni egy párat a saját megnyugtatásodra. pl: Patella, légcsőszűkület, stb.. Ezek tipikus yorki betegségek amik öröklődhetnek!

Fedezőkan iránt látogass el a [link] oldalra , ha ott nem találsz kant akkor sehol.

2009. jún. 21. 11:46
 30/31 A kérdező kommentje:
köszi :D
2009. jún. 21. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!