Hol lehet találni kant pároztatásra? Hol keressem? Van az interneten ilyen hely?
Ahhoz képes,hogy divatfajta,elég sok helyen csomagtartóból árulják a kicsiket a szaporítók fillérekért,máshogy nem tudják eladni.
Az igazi tenyésztő kiállításokon,szaklapokban nézi a jelölteket,hosszú mérlegelés után választ párt a kutyájának.
Nem néz sem pénzt,sem távolságot,ha mindenben mgfelelő párt talál.
Jaj. Persze, tenyésztő.
Ugyan olvasd már el az FCI standardot, hol látsz ott minit és extra minit?
A legtöbb országban 2,5 Kg alatt nem is engedélyezett a tenyésztése.
Ha "tenyésztő" vagy akkor gondolom a kutyádnak megvan a tenyészszemléje. Nem értem miért nem akkor kerestél neki kant? Soha nem hallottam olyanról, hogy tenyésztő hirdetésben keressen.
Gondolom megvan a kutyának a kötelező szűrővizsgálata Pethes kórra és Patellára, hiszen enélkül nem vonható tenyésztésbe.
Természetesen tisztában vagy azzal, hogy legkorábban 14 hónaposan lehet pároztatni, az ennél fiatalabb szukák kölykei nem kapnak törzskönyvet.
És még mindíg nem értem, hogy miért nem a tenyésszemlén, kiállításon kerestél meg kenneleket és a kanok megvizsgálása után, miért nem velük egyeztél meg a fedezésről, ha a párosítás megfelelő.
Még mindíg biztos, hogy tenyésztő vagy?
Szerintem ha megveszed az "A kutya"című lapot,amit bármely újságosnál megkapsz,és felhívod a MEOE Társasági Kutyák"vagy hasonló címen működő szakosztályát,ott ajánlani tudnak megfelelő kant,vagy korrekt tenyésztőt,aki segíteni tud.
Magában az újságban a hirdetések között is van yorki fedezőkan hirdetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!