Mit tegyek? Mi lenne jobb a kutyusomnak?
4 hónap alatt is megszokhatta, hogy Te vagy a gazdája, így biztos hiányoznál neki, de az ő érdekeit is szem előtt kell tartani. Nagy mozgásigényű kutyának jobb egy kertes ház. Ha nem lenne pénzed megfelelő táplálásra, akkor inkább add örökbe. Megkérheted az új gazdáit, hogy küldjenek róla néha képeket.
Egyszer én is találtam egy puli keveréke kutyust. Hazavittem, de közben jelentkezett egy hölgy, hogy elvinné egy tanyára. 3 hétig lakott nálunk, nagyon megszerettem, sírtam mikor elvitték, de tudtam, hogy jobb neki egy hatalmas tanyán élni, mint egy kicsi kertben. Néha kaptam róla híreket és örültem, hogy az új gazdái is szeretik.
Gondold végig, mi neki a legjobb.
Állítólag a németek nem úgy állnak az állatokhoz, mint a magyarok. Biztos jó dolga lesz. Az út széléről is szedtem már össze kutyát. Bevittem a szegedi menhelyre, ott ivartalanították és nem sokkal később német gazdákhoz került. Ő volt az:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!