Lehet valami baja a kiskutyusoknak, ha az anyjuk még vemhesen oltást kap?
Sajnállak Titeket amiért így átvertek.
Remélem sok pénzetek van, mert fogtok eleget költeni a 'szerencsétlenre'.
4 hónapos lesz 18.án.
Parvo ellenit, (kb 7 hetesen, a dátum alapján)
A második CANVAC 8 DHPPiL vakcina A.U.V. matrica.
Ezt kb 13-14 hetesen kapta a dátum alapján.
Ki olyan hülye, hogy parvo ellen olt egy vemhes kutyát élő vakcinával? Akkor már csak elölttel oltanak.
hülye szaporító és hülye állatorvos?
Ez azt jelenti, hogy a kutya egyáltalán nem volt oltva előtte?
Mi a tesómmal arra gondoltunk, hogy a többi yorki összenyomhatta. Akitől elhoztunk, azt mondta jelenleg 15 felnőtt Yorkija van, és 16 kölyök.
Azt mesélte, hogy egy családi háznak az alsó szintjén élnek a kutyák, és naponta 2-3 alkalommal kis csoportokban vannak kiengedve az udvarra.
Amiket leírtam azok a kiskutya oltásai. Kedden vagy szerdán viszem a saját dokimhoz megnézetni.
Tegnap óta van nálunk.
én feljelenteném. 15+16 kutyának 310 m2-t kéne biztosítani az állatvédelmi törvény szerint.
rohadt szaporító. Nyomd fel állatvédőknél, majd lerendezik
Tegnap este óta van nálunk. Az én orvosom nem látta. Hétfőn nem rendel, ezért kedden vagy szerdán mutatom meg neki. Nem viszem máshoz, mert benne bízok.
A "gazdi" állatorvosa szerint nem kell műteni. Eddig Cal-D-phos nevű készítményt kapott minden nap.
Ezt javasolta nekünk a nő (akitől "vettük"), hogy adjuk neki élete végéig.
Sokat sétálunk a kutyussal, nem látom, hogy problémát okoz neki a séta vagy a szaladgálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!