Mekkora az esélye, hogy vemhesen hozom el a tengerimalacot?
Figyelt kérdés
Szóval egy boltban kb 8 kismalac volt egy ketrecben,ha onnan veszek lány malacot,mekkora az esélye,hogy már vemhes? Lehet ilyet kérdezni az eladótól,hogy biztosan nem vemhes-e? Vagy vegyek inkább 2 fiút? Amúgy 2 lányt akarok,de nem szeretném vemhesen elhozni. Tenyésztőt ne ajánljatok,mert nincs a környéken.már utánanéztem.2012. ápr. 9. 23:17
1/4 anonim válasza:
Elég nagy az esélye annak is, hogy vemheset viszel haza, meg annak is, hogy fiút kérsz és vemhes lányt kapsz. Vegyél tenyésztőtő, egy kis utazgatás még senkinek sem ártott meg.
2/4 anonim válasza:
ugyan ha még nagyon kicsi akkor kizárt hogy terhes, és ha te nézed meg az biztos hogy lány, nem a plázában kell venni de azért nem kell egyből tenyésztőhöz rohanni a családias kisállatboltokban is értenek annyira hozzá hogy külön teszik a fiúkat a lányoktól, én 2* vettem már így és nem csalódtam
3/4 anonim válasza:
Nagy esély van rá, hogy vemhesen hozod el, és nem terhesen :DDDD
Barátnőmék vettek így egy boltból lány tengerimalacot, és otthon lefialt -.-
4/4 anonim válasza:
Nagyon valószínű, hogy vemhes. És lehet, hogy pont valamelyik tesójától. Inkább azt javasolnám, hogy próbálj meg örökbefogadni. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!