Rossz ember vagyok, amiért nem szeretem a kutyákat?
Imádom az állatokat, mélységesen elítélem az állatkínzókat, és amikor csak időm engedi, megyek menhelyre segíteni, illetve adományozok is.
Múltkor beszélgettem egy ismerősömmel, és szóba jöttek az állatok. Mondtam, hogy nemrég van új kutyánk, stb. Kérdezte, hogy na és merre szoktam vinni sétálni? Mondtam, hogy sose viszem, nem szeretem a kutyákat. Erre rögtön totál elképedt, és azt mondta, hogy milyen sz@r, rossz ember vagyok...
Tényleg rossz ember lennék ezért? Hozzám sokkal jobban illik mondjuk egy cica vagy nyuszi, nyugisabbak, mint egy ugató, rám ugráló, koszos kutya (ha kinti, nyilván koszos is..)
Ráadásul húsvéti nyuszikat be is fogadtam (12-t, már 1-nek találtam is gazdit), szóval tényleg nem hiszem, hogy annyira sz@r ember lennék...
Nem vagy rossz ember. Nem mindenki szeretheti a kutyákat.
Ami dicsérendő hogy ennek ellenére is segítesz nekik:)
Kérlek ne haragudj meg a következő dolgok miatt:
1.Miért nem mondod meg a szüleidnek?Minek van kutyátok,ha te nem szereted őket.
2.A legtöbb ember szereti őket,szóval nem csoda,ha nem egyezik meg a véleményetek,és,hogy nem teszik nekik,ahogy a kutyusokat koszosnak,ugatósnak nevezed.
3.Csak ezek miatt nem szereted a kutyákat?Ilyen alapon.Ismered azt a közmondást,hogy ne ítéld meg a könyvet a borítójáról.
4.Ennyit tudsz a kutyákról?Hogy koszosak,ugrálósak,és ugatósak?Akkor semmit sem tudsz.Ismerj meg valamit,vagy valakit mielőtt ítélkeznél.Neked hogy esne,ha sértegetnének anélkül,hogy bármit csináltál volna?Szerintem, nagyon rosszul.
5.Gondold végig mit mondasz!Amit le is írtál,hogy nem csoda,hogy a kutya koszos,ha kint van.Hát tényleg nem csoda.És te eszt nem szereted benne?Hogy egy kicsit koszos leszel?Ha te kint lennél a sárban tiszta maradnál?És ha ezért haragudnának rád,nem lenne furcsa,ha megsértődnél.Valamint azt is mondtad,hogy a kutyák ugatósak.Lehet,hogy neked úgy tűnik,de nem értelmetlen dolog,amit azért csinálnak,hogy téged idegesítsenek,hanem beszéd.Egy olyan dolog amit csak a kutyusok érthetnek.Nekik is értelmetlen hangzavar amit te mondasz,de nekünk,embereknek nem.A kutyáknak,meg az értelmes amit egy másik kutyus mond.Mit szólnál,ha megtiltanák,hogy beszéljél?Neki is ugyanolyan ez.Ha valóban szereted az állatokat,akkor ezeket már tudnád.Mert egy cica és egy nyuszi(amúgy imádom ezeket az állatokat is,főleg a cicát) is lehet koszos,vagy büdös,valamint adhat ki hangot.Az bezzeg nem idegesít.
6.Minek kérdezel meg valamit,ha úgy is tudod?Megkérdezed,hogy nem vagy-e rossz ember miközben azt is leírod,hogy szerinted nem vagy rossz ember.
Sajnálom,ha megbántottalak,nem úgy gondoltam,de ezt el kellett mondanom.Viszont azt,hogy jó vagy rossz ember vagy neked kell eldöntened.
Javítás:
*mert nem CSAK én élek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!