NKTL125 kérdése:
Röhejes, ugye?
Figyelt kérdés
Nem fűznék hozzá többet,sztem ez mindent elárul.2012. ápr. 14. 23:00
11/12 anonim válasza:
Utolsó:
Azért tart kutyát, hogy pénze legyen belőle?Szerintem meg abba bele kéne gondolnia, hogy a kiskutyákat 2 hónapig el kell látni, ételt kell adni nekik, oltásokat kell kapniuk...
Ha már lóvét akar csinálni egy állatból, akkor tenyésszen haszonállatot, abból sokkal több pénz jön...
Nekem sincs pénzem, nem vagyok gazdag, ezért inkább gyűjtöttem pénzt ivartalanításra, mert a születendő almok ellátása sokkal többe került volna.Persze, sajnálom én is a hozzám hasonló társadalmi helyzetben lévő gazdákat, de azért mekkora paradoxon már az, hogy "Nincs pénzem, ezért lehozok egy almot a kutyámtól, hogy aztán 10 ezreket adjak ki a kölykök és az anyaállat ellátására."
12/12 anonim válasza:
Hát nem biztos hogy a haszonállat többet hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!