Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tenyésztésre szeretnék venni...

Tenyésztésre szeretnék venni egy kutyust, a szivem vagy az eszem szerint döntsek?

Figyelt kérdés
A tenyésztő azt mondja h az a kiskutya nem valószínű h jó lesz tenyésztésre amelyiket kinéztem, de nekem ő tetszik jellemileg és küllemileg is a legjobban.
2012. ápr. 14. 20:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
én is most olvasom, hogy előre harapása lehet...hát akkor sajnos őt el kell felejtened..
2012. ápr. 14. 21:07
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha tenyészteni akarsz, akkor az eszedre. Ilyenkor a szívet ki kell zárni a döntésből.
2012. ápr. 14. 21:14
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen határozott célod van a kicsivel, ne a szívedre hallgass.Ha tenyésztésre szánod akkor olyan kutyát vegyél, akit a tenyésztő is nyugodt szívvel odaad neked, ne pedig azt amelyik bizonytalan.
2012. ápr. 14. 21:16
 24/28 anonim ***** válasza:

Mindenféleképp ebből az alomból szeretnél kiskutyát?

Szerintem fontos, hogy jellemben és küllemben is tetsszen neked a kutya. Azok alapján

2012. ápr. 14. 23:04
 25/28 anonim ***** válasza:

Ne hozd el azt a kutyát semmiképp, ha tenyészteni, kiállítani akarod a későbbiekben, a harapáshiba ugyanis a tenyésztésből kizáró ok, szóval ha ez nem stimmel, akkor lehet a kutya akármilyen gyönyörű, akármilyen jó jellemű soha nem fogsz nyerni vele és a tenyésztést is elfelejtheted.

Válassz egy másik kicsit ebből az alomból, elvégre egyáltalán nem biztos, hogy később is az lesz a legszebb, ami párhetes kölyökként. Vagy a másik lehetőség, hogy kinézel egy másik almot, hátha ott lesz olyan kutya, ami a szíved vágya.

Egyébként mindegyik tenyésztésre vásárolt kiskutyában benne van, hogy később valami miatt nem lehet tenyésztésbe vonni, én mondjuk egy foghibát nem kockáztatnék meg, ez később nem valószínű, hogy helyreáll.

2012. ápr. 15. 01:22
 26/28 anonim ***** válasza:

hááát, én nem tudom, de abból az alomból venni határozott céllal kutyust, ahol az alomtesójának harapáshibája van.??!!!

Akkor az a hiba ugyanugy benne van a vonalban, és a jó harapásu kiskutyán lehet nem jött ki, de esetleg a későbbiekben a kölykeinél kijöhet. Én ezeket a szempontokat is figyelembe venném. ha tenyészteni szeretnél, törekedj a legjobbra. és már itt az első feladat:) válassz másik kennelt szerintem:)

2012. ápr. 15. 07:26
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát igyekszem, az a helyzet h ez a kiskutya akinek valószínűleg előreharapása lesz (állatorvoshoz is elvittük h ő mit javasol), annyira kiemelkedő, örökmozgó, csépeli a többit, a legnagyobb, leghosszabb szőrű, legjobb pigmentációjú...de ezek szerint el kell őt felejtenem. A kiskutyák 3 hét múlva lesznek elvihetők, 8 hetesek, addig még sokat változnak, hátha lesz olyan kiskutya aki minden szempontból a legjobb lesz, ha meg nem, akkor megbeszéltem a tenyésztővel h nem veszek tőle.
2012. ápr. 15. 08:40
 28/28 anonim ***** válasza:

ezért ajánlottam, hogy vedd aki a szívedhez közeláll.Nem,nemfogsz vele tenyészteni, majd később.

De a tesójával se tudnál tenyészteni, hiszen a vonalban benne van az előreharapás.

Nálam egyszer fordult elő egy idegen kannal való fedeztetés után hiba (szinhiba) ment az egész alom hobbikutyának.

2012. ápr. 15. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!