Fáj a hasa a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Lassan egy éves kutyám ma egész nap nyugtalan,járkál ide-oda,nem marad meg sokáig egy helyen,és kicsit meleg füle töve. A szeme kicsit szomorkás,de játékos. A reggelije néhány óra múlva egy az egyben visszaköszönt..inni iszik rendesen. Férgessék szóba jöhet? de azt látnám a székletében.. egy hónap múlva esedékes akötelező veszettség elleni oltás,ahol kap cestal tablettát is. utoljára októberben volt féregtelenítve,azóta nem volt panasz. Most diétáztassam kicsit?rizs stb..2012. ápr. 14. 16:25
1/3 anonim válasza:
október óta nem volt féregtelenítve?? ÚRISTEEN most azzonal féregtelenítsd hiába nem látsz benne férget nekem is volt egy németjuhász kutyám és egy jó ismerősömtől kaptam elhoztam és nem adtam akkor neki féregtelenítőt mert előtte adod neki 3-4 hónappal féregtelenítőt az előző gazdája és ugyan ez volt 2 nap múlva meghalt és és papám szétszedte a kutyát hogy megnézze mi volt vele és a belei ki voltak rágva szószerint és ott mászkáltak a férgeek :| és igen diétáztasd most vagy 3-4 napig
2/3 anonim válasza:
jah és nekem se ürített férgeset tökre normális volt :|
3/3 A kérdező kommentje:
igen akkor volt oltáson akkor kapott tablettát és azt mondta a doki h majd félév múlva ha megyünk,akkor ad megint...
2012. ápr. 14. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!