Kutyámnak megy a hasa. (agyag színű, folyékony) Adhatok neki bolust és, ha igen mennyit?
Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 12:41
1/4 anonim válasza:
Nem. Adjál neki szenet, ha feltétlenül akarsz valamit.
2/4 anonim válasza:
Valami megterhelte a gyomrát. Régen így jártam én is a főtt szarvashússal.. Mit evett ? Diéta és Bolus.
3/4 A kérdező kommentje:
Szüleim össze etették mindennel.Adtam neki egy egész bolust,azóta nem végezte el a dolgát.Remélem,hogy használ.Egyépként más baja nincs.
2010. okt. 17. 15:53
4/4 anonim válasza:
Ha adtál már neki gyógyszert, és elmúlt, akkor jól tetted! Most koplaltasd! (amúgy is egy héten egy nap nem árt!)
Utána kevés főtt rizzsel kezdd etetni. Fokozatosan adj hozzá egyre több tápot! Ha újra kezdődik, irány az állatorvos! rbaby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!