Nem túl ismert kutyafajták?
Bocsánat, a többi lemaradt. Szóval olyan kutyákat "keresnék" amik nem ilyen tömegcikkek. FCI által elismertek, viszonylag könnyű beszeretni (az nem hátrány, ha nincs Magyarországon, de például ne kelljen Amerikába elmenni érte, bár ha valami megteszik akkor már úgy is mindegy :)
Szóval olyan típusú kutyákra gondoltam itt elsőképp, amik nem ölebek, vagy legalábbis nem öleb termetű kutyák. Középtestű, szilajabb kutya. Tetszik az Amerikai Staffordshire Terrier, de mivel körülbelül minden második embernek olyan van, így inkább stoppolnék róla.
Milyen kutyákat ismertek? :)
A Spinone szerintem gyönyörűséges, és körülbelül 10-15 darab él belőle Magyarországon.
Akita vagy Tosa Inu. [link]
De még így eszembejutott a Boerboel meg a Groenendael is .
Nem rég láttam kiállításon Thai Ridgebackot. Végülis tetszett. Vajon mennyibe kerülhet egy ilyen? Azt tudom, hogy a Rodéziai az 150e vagy a felett.
Utolsó előtti: Tudom, hogy a 80% szaporítótól van, de nagyon sok van törzskönyves is, vagy törzskönyves szülőktől. Egyszóval szinte divatkutya lett. Tenyésztő is van az országban vagy 50. Szóval érted mire akarok kilyukadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!