Mely kutyák tartoznak a primitív kutyafajták közé?
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 15:50
1/13 anonim válasza:
Telomian, koreai jindo, akita, shiba, dingo, indiai spitz stb.
2/13 anonim válasza:
Basenji, dingó, új-guineai éneklőkutya, perui kopaszkutya, thai ridgeback (ha jól tudom), fáraókutya, karolina kutya stb.
3/13 anonim válasza:
Röviden az összes, amiről valami ősi civilizációra asszociálsz :))
4/13 anonim válasza:
ez egy baromság. Mely emberi rasszok tartoznak a primitívek közé? Minden kutya, kutya. Mind egy csoda. Van az itt felsoroltak közül is kutyóm, neki például hihetetlen a humorérzéke, mókamester. A németjuhászom meg mindent ért. Az egyik nem értékesebb a másiknál csak másképp kezelendő, tanítandó. Ha kutyát akarsz tartani, ne így indulj neki. Hanem, milyen társra van szükséged? Ez a fő kérdés.
5/13 anonim válasza:
primitív... Jak öcsém... megint melyik felsőbbrendű találta ezt ki? -.-
6/13 anonim válasza:
A primitív kutyák esetében egyáltalán nem negatív jelző, azt jelenti, hogy a fejlődésüket nem- vagy csak nagyon kis mértékben befolyásolta az ember.
Ha ezzel nem vagytok tisztában, nem értem minek írkáltok ide.
7/13 anonim válasza:
Pont fordítva. Az embereknél a primitív törzsek azok, amelyek még érintetlenek a mainstream civilizáiók által, a primitív kutyák esetében pedig, a kérdező a buta tuskó ebekre kiváncsi.:)
8/13 anonim válasza:
Szalakóta te mit keresel itt? Rajtad és #5-ön kívül mindenki tudja miről van szó. #6-nak igaza van.
9/13 anonim válasza:
Így van, ahogy #6 írta.
Kis olvasmány a primitív fajtákról: [link]
szalakóta, te mit keresel ebben a kategóriában?
10/13 anonim válasza:
Hogyhogy mit keresek ebben a kategóriában?!
Oké ezt benéztem, a primitív szó másodlagos, erőletett jelentését vettem alapul. Elolvastam a linkelt anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!