Milyen kutyafajták azok, amelyek öleb méretűek, viszont kinézetre olyanok, mint egy arányosan kicsinyített, normális kinézetű, nem öleb kutya?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 16:30
4/15 anonim válasza:
Van az a kicsi agár is, ha megfeszülök, se jut eszembe, mi a rendes neve, ne haragudj, nagyon fáradt vagyok. Minden esetre egy pici fajta agár... :D Van a juhászkutyák közt is ilyen, a nevét szintén passzolnám.... :d
5/15 anonim válasza:
kis olasz agár, shetlandi juhászkutya, pincser
6/15 anonim válasza:
utolsó, az olasz agárra gondoltál?
7/15 petrusi válasza:
Az a kicsi agár a whippet, egyébként meg a törpe schnauzerre gondolnék. nézz meg egy közép snacit, és meglátod, esetleg a színe lehet az, ami különbözhet.Nagyon hasonlítanak.
8/15 anonim válasza:
Sheltie (Mini skótjuhász)
Törpe Pinscher (Mini Dobermann)
Törpe Schnauzer (Szerintem ez magától értetődő:))
Whippet (Kis agár)
Olasz agár (Kis agár)
Hirtelen ennyi jutott eszembe, bár szerintem már mindet írták:(:).
9/15 Akiteki válasza:
A whippet a maga 40 centijével cseppet nem az öleb kategória.
Tibeti terrier. Olyan mint egy briard kicsiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!