Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya illene hozzám?

Milyen kutya illene hozzám?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok

6-7 órát lennék távol ( iskolában)

kertes házban lakunk, közepes udvarral

4-en vagyunk egy családban,kisebb testvérem 6 éves.

Kisebb testű kutyát szeretnék

udvaron,házban tartanánk

szőre ápolást igényel..

a válaszokat előre is köszönöm! :)

2012. ápr. 14. 13:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ragaszkodj ahhoz, hogy a kutyus legalább 8 hetes legyen, amikor elhozod. Amúgy minden kutya fajtiszta, te max. fajtatisztát akarsz. faj:kutya fajta:bolognese, havanese stb.

Itt van egy link az oltásokról.

[link]

2012. ápr. 17. 22:47
 22/25 anonim ***** válasza:

A helyedben bepróbálkoznék a fajtamentőknél, vagy hasonló helyeken. Most a legidősebb kutyám is mentett jószág, az előző gazda azért adta nekem mert bántotta a kuvasza. Ezerszer meghálálta a gondoskodást, nagyon jó kutya. Most is láttam egy egy éves kan spánielt és egy szintén egy éves fekete bichont. Tündéri fiatal kutyák, már túlestek az ivartalanításon oltásokon, chipezésen. A kölyök kutya cuki, de gyorsan megnő és sokat rombol. Egyébként a keverékektől sem kell félni, egyediek és különlegesek.

A lényeg: ne kapkodd el a kutya válsztást.

2012. ápr. 17. 23:22
 23/25 anonim ***** válasza:
54%
Ez mind szép és jó, de miért nem hoztok inkább menhelyről, vagy olyan helyről, ahol nagyon elkéne egy gazdi. Tudom fajtatisztát szeretnétek, de úgy se lesz törzskönyve, csak otthoni kutyusnak szeretnétek és az se tud semmivel se többet, mint egy keverék. Egyébként fajtatisztát is találtok ingyen is, aki nagyon vár már egy gazdit. Nem lebeszélni akarlak a 25 ezres kutyáról, csak nem látom értelmét.
2012. ápr. 17. 23:48
 24/25 A kérdező kommentje:
Utolsónak !!! te télleg nem láttad,hogy menhelyről nem akarok!!! -,- többieknek köszi!! :)
2012. ápr. 18. 13:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem csak menhelyen léteznek elvihető kiskutyák, de ezt írtam is.
2012. ápr. 18. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!