Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor derül ki hogy sikeres...

Mikor derül ki hogy sikeres volt a fedeztetés a kutyusomnál?

Figyelt kérdés
Mopsz kutyáról van szó és 1 hónapja voltak összerakva :)
2012. ápr. 14. 12:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
igen a szülést már megbeszéltem egy másik igen profi tenyésztővel azzal nincs gond csak hogy nem igazán látszik még a hasán :(
2012. ápr. 14. 21:19
 12/12 anonim ***** válasza:
aha...én is szereztem valakitől..egyet tenyésztőtől akinek szíve lelke a fajta és minden szűrése megvan a kutyáknak, törzskönyve, chipje, oltásai... vannak saját tenyésztésű kutyáim akik szintén a fajta kiemelkedő példányai és van 2 mentett kutyám akik olyan szaporítók végtermékei mint pl te... hobby alom ahol a kölyök epilepsziás lett ezért a kedves gazdi berakta a menhelyre illetve egy másik akinek légcsőszűkülete, több allergiás betegsége és fél szemére szürke hályoga van, ő szintén menhelyi kutyus akit 4 évesen hoztak el a fajtamentéshez és ő úgy szint szuper kis hobby alomból van ahol csak egy almot akartak Fifikének...
2012. ápr. 14. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!