Hova kakiljpn/pisiljen a kutyám napközben?
2 óránként ki kell vinni és hamar szobatiszta lesz, aztán idővel a sétákat lecsökkentheted 3-4-ra ,ha panelban laksz..
ha kertesben akkor ,akár egész nap kint lehet a felügyelet mellett, de nem értem én sem ,mért nem viszitek ki??
Felnőtt kutya simán kibír annyit, még többet is ha muszáj.
Alomra meg ne szoktassátok, mert akkor az életben nem lesz szobatiszta.
Mi sosem használtunk pelenkát, ellenben akkor hoztuk haza a kiskutyánk amikor a rá következő 2 hétben valamelyikünk mindig otthon volt, így le tudtuk vinni kb. 3 óránként.
Az első napokban bizony hajnalban is felkeltem hozzá, hogy levigyem, mert ösztönösen nem akart a lakásba piszkítani, nyüszítéssel ébresztett fel, hogy vigyem le.
Persze volt néhány baleset (több pisi, 1 kaki), de hamar eljutottunk a teljes szobatisztaságig.
Ha még kicsi, akkor napközben zárjátok ki a szobából, gondolom a konyhában, előszobában nincs szőnyeg, onnan könnyebb feltakarítani az esetleges balesetek nyomát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!