Hogyan foglaljam le napközben pár hónapos ebemet?
Itthon dolgozok, illetve dolgoznék ha hagyná. Egy légtérben vagyunk és állandóan játszani akar, és hogy foglalkozzak vele.Kis falatként mindig felkéredszkedik az ölembe. Dehát nem lehet mindig csak őt kényeztetni -bár szívesen tenném ;), de az snkinek se lenne jó:p- nem is veszem fel mindig.
Mit csináljak vele? Ne vegyek róla tudomást? Néha felállok és játszom vel kicsitaztán visszaülök dolgozni. Jó ez így? Vagy van valami tippetek?
Ne kicsit játsz vele,annak semmi értelme és újra jön egy újabb kicsiért.
Játsz vele 1 órát jól futtasd meg, adj neki feladatokat. Aludni fog délutánig.Akkor megint 1 óra,sok futás feladat.
Én is csak azt tudom javasolni, amit az előttem szólók. Ne játssz vele, ha zaklat.
Inkább munka előtt fáraszd le egy kiadós sétával és játékkal.
Nekünk bevált a jutalomfalattal tölthető labda, amivel eltudott szórakozni egy ideig, és amire kiürült a labda elfáradt és elaludt.
Jó szórakozás lehet a préselt rágócsont is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!