Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az ilyen embereknek minek...

Az ilyen embereknek minek kutya? Ti is ismertek ilyen sztorikat?

Figyelt kérdés

Több kutyást is ismerek a környéken, akiknek szerintem bűn kutyát tartani.

1. 1 éves kan yorki keverék kutyust a gazdái nem engedik oda egyik kutyához sem, egyszer pedig látták hogy földhöz vágták a kutyát, mert nem fogadott szót. Az is elképzelhető, hogy a nő részeg volt, mikor ezt tette, bár ez nem mentség.

2. Egy 8 hónapos yorki kan kutyus gazdája állandóan veri a kutyáját, mert az kakit eszik és nem jön vissza, ha hívják. Egyszer azzal dicsekedett, hogy úgy elverte szerencsétlen állatot, hogy az még otthon is sokáig remegett. Mindezt azért, mert megint kakit evett és mikor beértek a lépcsőházba, akkor kapott szegényke. Mondjuk én a helyében nem csodálkoznék, hogy nem megy vissza a kutya, ha úgyis csak verik.

3. Egy 10 hónapos yorki keverék kan kutyussal sokat játszott az én kutyám, aztán egyszer csak eltűntek, úgyhogy elkezdtem körbekérdezni a környék kutyásait, akik ismerik. Az egyik lány azt mondta, hogy pár hete azt mondta neki a kutya gazdája, hogy nem tudja a kutya megtanulni a szobatisztaságot, úgyhogy kap egy hónapot és ha akkor sem lesz még teljesen szobatiszta, akkor megszabadul tőle. Valószínűleg nem sikerült magától megtanulnia!:(

Engem annyira elkeserítenek, mikor ilyeneket látok/hallok. Olyan jó lenne, ha mindenki átgondolná, hogy mire vállalkozik, mikor kutyát vállal! A ti környéketeken is történnek hasonlók? Vagy csak én lakom ennyire rossz helyen?:S

2012. ápr. 13. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szia!

A szomszédunk a nj keverékét egy 2x2 méteres kennelben tartja. A kutya kölyök kora óta csak nyüszög... Néha kiengedik az utcára futni, akkor meg félek tőle, amúgy egy csenevész sovány szuka.

Állatvédőknek szólni nem merünk, mert félünk a szomszédtól, meg a pszichésen labilis fiától.

Soha nem lett volna való állat nekik, mégis volt már lovuk is, meg kaukázusijuk, akivel a dilis fiú még össze is verekedett...a lovat meg ütötte, és ordibált vele állandóan...

még egy bolha sem való nekik, nemhogy érző lény....

2012. ápr. 17. 09:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Itt a környékünkön is van egy krapek. Yorkie kutyája volt. Hát megverte már néhányszor, elég durván. A legutolsó eset az volt, amikor diétán volt a kutyus, és az utcán beleevett egy konzerves dobozba. Gazdikája nekiállt megruházni szegényt és világgá szaladt a kutyuska. Pár utcával odébb még mindig rohant, ki az útra, és el is ütötték:( Nem értem minek kell így bántani egy állatot. És mennyit kaphatott szegény, ha elmenekült a saját gazdájától. Belegondolni is szörnyű.

Úúú, egy korábbi válaszoló... Az a vemhes cicás sztorit inkább csak nagyon erős idegzetűek olvassák. Én sajnos nem vagyok az:(

2012. ápr. 17. 12:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem már jó 5-6 éve, hogy megmérgezték a kis Papillon-omat a szomszédok. Heteken át szinte naponta vittük az állatorvoshoz, hogy megmentsük. (infúzió, stb.) Rengeteg pénz ment el rá, de megérte, mert azóta is él és rendben van (azt kivéve, hogy a gyomra nagyon érzékeny lett).
2012. ápr. 17. 13:39
 14/14 anonim ***** válasza:
nálunk a szomszédba is van egy testvérpár már felnötek és dilosak olvasni se tudnak na mind1 a nőnek van 3 rom gyereke. És mindig uj kutyákat szereznek és az összeset kinozák már nem most történt a kutyáuk ide szököt hozzánk meglátta a faszi és felvett egy fadarabot és elkezde vele ütni szegény kutyus meg bekábult és neki esett a keritésnek aszt felkelt és össze esett. Én nem mertem neki szolni mert ugye diló! Aszt az egyik kutyáukat megtalálták elásva a föld alatt és az is agyon volt ütve. Meg van még kettö ilyen faszi aki igy kinoza az állatokat megcsinálták aszt h az egyik ismerösömnek a kutyájával h satuval szét nyomtál a fejét és fejszével kisdarabokra vágták. Meg ennek a fia kivette a cicámat a helyéröl a garázsból az éjjel és hallára rugdosta és oda dobta a kutyának :/ felénk nagyon sok ilyen van sajna.
2012. júl. 17. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!