Magyarországon lehet venni luxpup kiskutyát?
Figyelt kérdés
Olvasgattam már róla és látom hogy sokan ellenzik, de nekem nagyon tetszenek :)2012. ápr. 13. 15:18
1/6 anonim válasza:
Vertek már össze döglött hallal?
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem. Milyen jól el lehet adni egy kis keveréket, ha adnak neki nevet (chiweenie, puggle, chorkie...) Amikor az én keverékem hozzám került, akkor csak egy jagd foxi keverék volt, most már márkás jaxi:)
3/6 anonim válasza:
ezek a túl mini kutyák szerintem a felnőtt kort sem élik meg..szerintem nagyon betegesek lehetnek..
amúgy akkora egy h*lye az aki ilyen kutyákat akarna tenyészteni, ott a sima normál méretű csivava,yorki stb.. legyenek ezzel megelégedve..
egy keverék kutyát így kell jól eladni, idáig süllyedt a világ, szép mondhatom -.-
ott van a menhely ,mért nem vesznek onnan kutyát ,ott is vannak szép keverékek , csak egy jó kis fajta nevet kell kitalálni és kész a luxus kutya XD
4/6 anonim válasza:
Keress vissza itt a GYIK- en. Van feleslegben 4000 dollárod? Plusz az állatorvosi Költségek (elég magas lesz). Mindezt kb egy 3 évig élő, szocializálhatatlan kutyáért. A válasz: nem. De kb 1000 dollárért megoldják a szállítást.
5/6 anonim válasza:
Hála az égnek nem.
De ha lehet majd, mert valaki "behozza", akkor én leszek az, aki annak az embernek a torkát átvágja.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat :)
2012. ápr. 13. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!