Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudnám kijavítani (többi...

Hogy tudnám kijavítani (többi lent)?

Figyelt kérdés
Szóval.lenyirattam az 5 hónapos yorkimat.De eléggé el lett rontva.A háta le lett borotválva ,oldalt meg lett hagyva..És nagyon ronda

2012. ápr. 13. 12:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ha annyira véded magad hogy foglalkozol vele miért nem vitted el kozmetikushoz? Nem késő még vidd el és ő letolja az elrontott hibádat,nem ciki ne aggódj, lassan jön a jó idő ő is élvezni fogja a rövid bundáját:)

Csak azt nem értem ha a hátán lenyírtad akkor oldalt mért hagytad meg? Kimerült az elem a szőrnyíródből vagy mi?:D Nem értelek sebaj, mindenképp még ma vidd el kozmetikába!

2012. ápr. 13. 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:

ha nem értesz hozzá mért csináltad??

nem véletlenül egy szakma a kutyakozmetikus,amit meg kell tanulni..vidd el kozmetikába ott lehet ,hogy helyre hozzák..

én is foglalkozok a kutyáimmal ,még se nyírom le a szőrüket ,mert nem értek hozzá, jobb ezeket szakemberre hagyni..

ha meg a kozmetikát nem tudod meg oldani ,akkor egy vékony kutyáknak való pólót adj rá..

2012. ápr. 13. 15:16
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem én nyírtam le.:D hanem aki ért hozzá.:)
2012. ápr. 13. 17:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Vidd vissza hozzá, dugd az orra alá, hogy vegye már fel a szemüvegét és nézze meg, mit művelt, és most azonnal csináljon belőle valami kutyaformájút. Ja, és kéred vissza a pénzed.
2012. ápr. 13. 18:50
 15/17 anonim ***** válasza:
és mikor megláttad mit mondtál rá? miért nem mondtad hogy bocsi ez így nem tetszik legyen más fazon?!
2012. ápr. 13. 19:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Az én yorkim is meg szokott lenni nyírva minden évben, mert máskülönben nagyon melege van nyáron. Amúgy ne félj, a bundája hamarosan újból ki fog nőni. Amúgy megjegyzem a legutolsó alkalommal én nyírtam meg szegényt saját kezűleg a szabó ollóval. Borzalmasan nézett ki, de érdekes módon akik látták, azok azt hitték, hogy ennek így kell kinéznie.
2012. ápr. 14. 15:34
 17/17 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm válaszod:) már nem is néz ki olyan bénán.:)
2012. ápr. 14. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!