4,5 hónapos magyar agár 60 cm magas, az jó? 63-68 cm a szukák felnőttkori marmagassága.
Ja, bocsi... Most láttam, hogy nem kap kalciumot.
Hány % a táp fehérjetartalma?
Igen, törzskönyves.
Nem kap plusz kálciumot.
30% fehérje, 18 % zsír.
De ezt csak 2 hete kapja.
Prémium táppal eleve nem szabad etetni, lenyúlás az egész és többet árt mint használ. Ha már táp, akkor supreme minőségű.
Gondolom küllemagár, azok szoktak ilyen magasak lenni.
A küllemagár sem lesz 4,5 hónaposan 60 cm, ha csak nem Angol agár (ott van külön küllem vonal, a magyar agárnál még ennyire nem vált szét szerencsére), amiben már volt kifejlett 80 cm marmagasságú is... nyilván kan kutya. Biztos, hogy tiszta vérvonalú ez a magyar agár? Vagy esetleg nem a marmagasságát mérted.
Sajnos a táp amiben több a fehérje, mint 25-27% az abszolút nem természetes... persze nem ettől nő nagyra. Ez egy urban legend. A sok fehérje sok gázt csinál és megterheli a beleket... A természetben talán egyetlen húsnak sincs 25-26%-nál magasabb a fehérje tartalma, de a farkasok fő zsákmányállatainak is 20-24% körüli legfeljebb. És ugye az agár is a farkastól származik. A sajtok egy részében van talán 27% fehérjetartalom. A 30% a tápokban így nyilván totálisan természetellenes. Én egyszer vettem Orijent és Acanat... nem volt velük bajunk a túlzott gázosodástól eltekintve.
Megnyugtatlak, a magyar agárnál is szétvált már réges rég. Van a küllem, van a verseny és van a vadászvonal.
A küllem magyar agarak között rengeteg a dogos kinézetű erős stopvonalas, 80cm marmagasságú.
Gyönyörű az agarad!!!Szép kis alakja van és szép a színe is! Bár nekem vizslám van, de a magyar agár nagy kedvencem. :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!