Megőrülök a rokonoktól. Ennyire félnek az állatoktól?
Kedves Kérdező!
Igazából Te nem olvastad el az én írásomat! Szerencsére volt aki igen!
Te úgy gondolod ha a 3 éves unokatesód szereti akkor a rokonaid miért nem??
Én is úgy gondolom hogyha a kutyád a fontosabb akkor megmondod a rokonoknak hogy a te házadban a kutya szabadon van! ha így is akarnak jönni akkor jöjjenek!
De ha egy 30-40-50 vagy akármennyi éves ember fél egy kutyától azt nem fogod tudni ész érvekkel feloldani! Pláne ha valamilyen gyerkkori eset is van mögötte(én ismerek ilyeneket, olyat is aki ezt legyőzte utána és olyat is aki nem)
Mint ahogy a nők többsége fél a póktól, százlábútól, fülbemászótól stb pedig nincs rá oka! Ugyanakkor elfogadom hogy fél és kész!
Bár azt is elfogadom hogy ezek szerint toleránsabb vagyok mások félelmei, rigojái iránt mint más :)))
ja és nekünk is van kutyánk aki aztán már túl szelíd is :)
99%-ban aki jön, nem fél tőle. Ugyanakkor ha olyan jön aki igen akkor elzárjuk a kertbe a játékával. Ennyi!
Ha sétáltatjuk, a kutya nincs elengedve csak a futtatón és a lehetőségekhez mérten tolerálom ha más fél tőle!
És ugye el is értünk a lényeghez!!!
Egyfelől ha egy idegennél tolerálom hogy félhet a kutyámtól és ezért visszahúzom akkor a barátaimnál meg teszek rájuk?? Nekem ez fura így hogy kedvelem a barátaimat...
Ugyanakkor a te várad, a te házad! Ha az a szabály hogy a kutya akkor is azt csinál amikor egy félős vendég van ott, akkor ez van! El kell fogadniuk vagy ne barátkozzanak!
Tudom, nálad ezek rokonok. Ha nem kell jóban lenned velük akkor legfeljebb nem jönnek többet! Ha meg jóban kell lenni akkor meg neked kell engedni!
És kérlek mielőtt válaszolsz kedves kérdező, rendesen olvasd el amit írtam mert bosszantó ha láthatóan csak az első pár sor elolvasása után már válaszolsz is...
Kérdező!
Tehát azért mert nem a te véleményeden vagyok(részben) ezért egy bunkó, okoskodó, FÉREG(??) vagyok??
Ahogy érzed?
Szerintem te nem válaszokat vártál hanem megerősítést arról hogy a rokonaiddal van a baj.
szerintem akik elolvassák amiket írtam azok látják hogy csak fel akartam vázolni a másik fél helyzetét is!
Minden jót és dönts ahogy akarsz.
Az meg hogy szerinted ezért egy féreg vagyok az szerintem téged minősít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!