Ennek a kutyának milyen fajták a szülei? Hátha valaki ért hozzám lent van a kép!
szerintem puli nézd a szorzetét szerintem hasonlit a puliéra azért is mert:
1. ha nem tisztavéru puli akk nem is lehet teljesen olyan a szorzete
2.ha el van hanyagolva a szorzet akk nam valami szép és hát egy félig uli elhanyagolt szorzetéte igen hasonlit
amm meg a testfeépítése is teljesen olyan pulis
utoirat:
remélem hogy a kutyus a vizestálját csak eltakarja és aztért nem láthato, a kajás táljára ugyan ez
ja és az a lánc a nyakában nem teljessen a méretéhez valo én ennél vékonyabbat használok kutyánk megkotésére [vasbol van a lácn], de csak akkor van megkotve ha épp jon a postás máskor nem és nem szakitja el a láncot pedig szép 2m-es magasságokba ugrál és a unokatesom kan magyarvizslájukmnak is vékonyabb a lánca pedig aban is van ero
ez a lánc csak azért fontos mert a kutyának nagyon huzza le a nyakát/fejét
a szorzetéhez meg annyit hogy nem ártana a lábain rovidebbre nyirni foleg a mancs korul
Szoktuk nyírni a szőrzetét és persze hogy van itató/etetője!
nyáron általában fürdetés után szebben néz ki a láncot meg jó hogy szólsz én is néztem hogy bővíteni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!