Normális az, aki a kertben tartott kutyának kabátkát ajánlgat?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 15:47
1/8 anonim válasza:
Milyen kutyának? Ha benti, akkor a kérdés, hogy normális az, aki benti kutyát a kertben tart?
2/8 anonim válasza:
Kedves kérdező, kitalálom, rám gondoltál.
Igenis jó neki, mintha hetente vinned kéne az állatorvoshoz! -.- Nem divatból, hanem haszonból ajánlom. És szerintem hagyj fel a h*lyüléseiddel!
3/8 anonim válasza:
Képzeld, normális vagyok!
Ellentétben veled, én a kutya érdekeit nézem!
4/8 anonim válasza:
És én rövidszőrű vizslának ajánlottam! -.-
6/8 anonim válasza:
Télen nyáron kinn tartott kutyának teljesen felesleges a kabát. A szervezete alkalmazkodik az időjáráshoz. viszont ha rövidszőrű is, akkor egy kazánház, ill. egy jól szigetelt kutyaház lényeges.
7/8 anonim válasza:
aha...nagyon jó neki... a legjobb anyag is átázik, befolyik alá a víz ha mínuszok vannak szépen megfagynak benne a vízcseppek és kész a tüdőgyulladás.. kinti kutyára nem kell ruha... arra aki a benti 20 fokból megy ki a - 10 be annak kelhet főleg ha rövid szőrű de a lakásban azt le kell venni ha vizes lett vagy magas kinn a páratartalom és benedvesedik az anyag
8/8 anonim válasza:
atól füg milyen kutyának mert ha kopasz kutyának vagy nagyon rövidszörűnek aki még szép de ha nyáron is öltözteti a kutyáját vagy hoszú szörü kutyának az nem normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!