Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baromi ideges vagyok, a...

Baromi ideges vagyok, a kutyámból 2 nap alatt 3 kullancs esett ki! Ennyit ér a spot on?

Figyelt kérdés
Van 2 kutyám, hosszúszőrűek, 2 napja adtam nekik spot ont, erre ebben a 2 napban 3 megszívott kullancsot találtam a lakásban. Ez azért van, mert most hat a szer? Vegyek nekik még nyakörvet is?
2012. ápr. 10. 13:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amíg nincs tünet, addig nincs mit megvizsgálni a kutyán! Figyelni kell és rohanni a dokihoz, ha baj van!
2012. ápr. 10. 15:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Figyelem minden nap a pisijüket, a kedvüket, mérek lázat, és nézem az ínyüket. Amúgy duobandet rendelek, jókat olvastam róla. Jól csepegtettem fel a spot ont, az tuti, csak ezek a kullancsok valószínűleg még a spot on előttről származnak.
2012. ápr. 10. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!