Hova lett a kutyámból a kullancs?
Figyelt kérdés
Délután benne volt 1 icipici kullancs, nem szedtem ki, mert el kellett rohannom, most meg nincs benne sehol. Nem gond, csak mitől "veszett el"? Van kezelve ezzel a frontline spot onnal, Smiatt ment ki belőle?2010. aug. 25. 19:53
1/6 anonim válasza:
Hát, van két lehetséges válasz. Vagy a kutya elérte valahogyan és kivakarta onnan, vagy a másik verzió, hogy teleszívta magát és egyszerűen lepottyant. Bár ennyi idő alatt nem tudná magát teljesen megszívni, így szerintem kivakarta onnan. Mutasd meg állatorvosnak a helyét. Sok szerencsét!
3/6 A kérdező kommentje:
Lehetetlen! A feje tetején volt, még 2 órája, most sehol...
2010. aug. 25. 20:11
4/6 anonim válasza:
Szerintem is ez a két lehetőség van. De, inkább figyeld a kutyát, mert a kullancs akkor a legveszélyesebb, amikor távozik. :S Ha látsz rajta valami szokatlant, egyből vidd orvoshoz. Inkább a semmiért, mint későn!
5/6 anonim válasza:
Ha kezelve volt, használt a szer. Amikor befúródik és vért kezd szívni, megmérgeződik. Van, akinél bent marad, csak összeaszottan. Neked kipottyant. Vagy nem tudta befejezni a befúródást a csepp miatt.
6/6 Akiteki válasza:
Így van, ahogy előttem mondták. Megdöglött és kiesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!