Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Belekapott a kutyám a kozmetik...

Belekapott a kutyám a kozmetikus pólójába körömvágás közben. A kozmetikus 3000 Ft-ot kér a pólóért, a szakadtat ideadja. Fizessem ki?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 9. 17:09
1 2 3
 21/22 petrusi ***** válasza:
Hát, most ezt olvasva bánom, hogy nem fizetettem ki én a kozmetikussal azt a pórázomat, amit tavaly szétrágott a kutyám nála, mert elérhető helyen hagyta. Kíváncsi lettem volna, hogy mit mond, amikor kérek tőle egy ötezrest, merthogy a póráz csúcsminőségű volt és több volt mint 6000...Ez felháborító! Tudod mikor fizetnék neki a helyedben.
2012. ápr. 11. 15:13
 22/22 anonim ***** válasza:
Ez benne van a pakliban, ezt Neki pontosan tudnia kell. Másrészt a kutya csak slusszpoénként nem csinál ilyet. Valószínűleg valamit nem jól csinált. Szerintem keress mást.
2012. jún. 24. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!