Belekapott a kutyám a kozmetikus pólójába körömvágás közben. A kozmetikus 3000 Ft-ot kér a pólóért, a szakadtat ideadja. Fizessem ki?
A kutyakozmetikus munkájában is vannak "veszélyek" amik benne vannak a pakliban!
Az is lehet, hogy bénán dolgozott, fájdalmat okozott és ez miatt kapott oda az állat! Legközelebb adjon rá szájkosarat!
Nehogy kifizesd...Én sem fizetem ki az autószerelő ruháját ha mondjuk összeolajozza mert elbénázik valamit.Még ha te fogtad volna a kutyát, akkor sem kellene kifizetned, és ha annyi esze nincs a kozmetikusnak hogy ne olyan ruhában dolgozzon amit félt, hát csak sajnálni tudom szegény párát.
(Egyébként én meg szoktam tartani a blokkot míg a jótállás le nem jár róla)
:D:D
Betojok... Nincs valami jó üzleti érzéke, az szent.
Nem vagyok kozmetikus, de velem ugyan ki nem fizettetné azt a pólót!
Ha az utcán valakinek tönkretenné a kutyám a ruháját, természetesen sűrű bocsánatkérés közepette kifizetném (minimum.), de így!!!
Ez nem normális!
Válts kozmetikust!
És ne félj, teljesen jogtalanul követeli rajtad a pénzt, be is perelhet, azt csinál, amit akar, akkor sem vagy köteles kifizetni.
"A pénzért dolgozik, vagy mert szereti a kutyákat?"
Jó esetben mindkettő, nem pedig vagy-vagy. :-))
Nem fizettem ki én sem, csak utólag mégis meg akartam bizonyosodni, hogy mások is ezt tették volna.
Volt rajta köpeny, csak nem gombolta be, a kutyát meg régóta ismeri.
Sajnos a rendelője itt van a lépcsőházban, de nemigen megyek hozzá többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!