Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Belekapott a kutyám a kozmetik...

Belekapott a kutyám a kozmetikus pólójába körömvágás közben. A kozmetikus 3000 Ft-ot kér a pólóért, a szakadtat ideadja. Fizessem ki?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 9. 17:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A kutyakozmetikus munkájában is vannak "veszélyek" amik benne vannak a pakliban!

Az is lehet, hogy bénán dolgozott, fájdalmat okozott és ez miatt kapott oda az állat! Legközelebb adjon rá szájkosarat!

2012. ápr. 9. 17:26
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Fizesd ki, aztán keress egy másik kutyakozmetikust. Ritka buta és pofátlan ember lehet a mostani, nem is értem, hogy jut eszébe elkérni a póló árát. Nem gondol arra, hogy egy kutya tönkreteheti a ruháját?
2012. ápr. 9. 17:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy kifizesd...Én sem fizetem ki az autószerelő ruháját ha mondjuk összeolajozza mert elbénázik valamit.Még ha te fogtad volna a kutyát, akkor sem kellene kifizetned, és ha annyi esze nincs a kozmetikusnak hogy ne olyan ruhában dolgozzon amit félt, hát csak sajnálni tudom szegény párát.

(Egyébként én meg szoktam tartani a blokkot míg a jótállás le nem jár róla)

2012. ápr. 9. 17:43
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

:D:D

Betojok... Nincs valami jó üzleti érzéke, az szent.

Nem vagyok kozmetikus, de velem ugyan ki nem fizettetné azt a pólót!

Ha az utcán valakinek tönkretenné a kutyám a ruháját, természetesen sűrű bocsánatkérés közepette kifizetném (minimum.), de így!!!

Ez nem normális!

Válts kozmetikust!

És ne félj, teljesen jogtalanul követeli rajtad a pénzt, be is perelhet, azt csinál, amit akar, akkor sem vagy köteles kifizetni.

2012. ápr. 9. 18:16
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor a hatezres órámat rágta le rólam egy kölyökkutya, bár hálisten csak szétnyílt, megcsináltuk másnap, de nem lett volna pofám kifizettetni a gazdikkal akkor se, ha javíthatatlanul tönkrevágja. Nehogymár a nyúl vigye a puskát, legközelebb luxuskosztümben áll neki kutyát nyírni, és kifizetteti egy használtautó árát a kutyaszőr miatt?
2012. ápr. 9. 18:22
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A pénzért dolgozik, vagy mert szereti a kutyákat? (tudom, valamiből meg kell élni, de tudhatná, hogy ez ezzel jár!) Az ilyen minek megy kutyakozmetikusnak? Én biztos bem fizetnék. Az ő hibája. Te meg mit kezdj egy szakadt pólóval? Neki sem kell, akkor neked minek kéne? Max vidd el, vard meg otthon, és add vissza neki. Nem nagy kunszt.
2012. ápr. 9. 18:24
 17/22 anonim ***** válasza:

"A pénzért dolgozik, vagy mert szereti a kutyákat?"

Jó esetben mindkettő, nem pedig vagy-vagy. :-))

2012. ápr. 9. 19:30
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem fizettem ki én sem, csak utólag mégis meg akartam bizonyosodni, hogy mások is ezt tették volna.

Volt rajta köpeny, csak nem gombolta be, a kutyát meg régóta ismeri.

Sajnos a rendelője itt van a lépcsőházban, de nemigen megyek hozzá többet!

2012. ápr. 9. 20:02
 19/22 anonim válasza:
Kell, hogy legyen neki felelősség biztosítása. Fizesse ki neki a biztosító. A fogorvosnak is van felelősség biztosítása, ha egy vegyszerrel leönti véletlenül a pácienst, a biztosító megtéríti a ruha kárát.
2012. ápr. 10. 11:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy vérbeli kutyakozmetikus ilyet nem csinál!vagy ért hozzá,v nem.ne fizess!harapós felárat kérhet egy harapós kutya nyirásáért,de a ruhatárát ne veled fizettesse ki!ha a kutyád megharapta volna se kérhetne pénzt!ez a munkája!én szakadt kantáros nadrágban nyirom a kutyákat évek óta...nem a munkaruhámat dicsérik...Egy kutyakozmetikus
2012. ápr. 10. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!