Nektek volt már olyan hogy kutya támadt rátok esetleg meg is harapott?
Figyelt kérdés
Nekem nagymamám kutyája harapott meg a karomon elszabadult nem vettem észre és megharapott. És mi volt az első gondolatotok a kutyákról engem egy német juhász meg valami szőrös kutya keveréke harapott meg.2012. ápr. 8. 21:50
12/16 A kérdező kommentje:
Kösz :D jól vagyok,de szerintem te meny aludni ha ilyen történeteket találsz ki mert halucinálsz.
2012. ápr. 9. 15:55
13/16 anonim válasza:
Egyszer, úgy 12 éve, egy kb bokáig érő tacsi keverék... Mamám törpe spiccét vittém sétálni, a kutya kibújt a kerítés alatt, én meg azt sem tudtam mit csináljak, így felkaptam mamámét (ennél rosszabbul nem is reagálhattam volna)... Szóval a tacsi keverék felugrott, beleharapott a hasamba, vérzett is, pólóm is elszakadt.
Miután hazaértünk a sétából szüleim egyből mentek át az oltási könyvet elkérni, ami nem rögtön lett meg, szóval kicsit izgultunk, nehogy kelljen oltás sorozatot kapnom...
Most, felnőtt fejjel már meg sem fordul a fejemben, hogy beleavatkozzak a kutyák verekedésébe, inkább megelőzni próbálom.
14/16 A kérdező kommentje:
:D de őszintén elhiszitek? amit az a kölyök irkált hogy van vagy 40 sztorija.
2012. ápr. 9. 21:32
15/16 anonim válasza:
engem a németjuhászom harpdált de akkor még kicsi volt 7-8 honapos.lehetett de ez már 9-10éve
16/16 anonim válasza:
Volt,de nem engem családtago(ka)t.Saját kutyánk,egy németjuhász.de ő nagyon komolyan,aztán el is vitték,vigyázz mert ha egyszer valakit megharapott akkor máskor is előfordulhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!