Milyen egy bobtaillel együtt élni?
Akinek volt/van bobtailje, és van rá ideje kérem, hogy segítsen!
Bármit írjatok nyugodtan ami eszetekbe jut és úgy gondoljátok, hogy fontos lehet, vagy csak egyszerűen egy-egy jó élményt a (volt) a kutyussal.
Azért teszem fel a kérdést mert igaz hogy olvastam róla könyveben és interneten, de ami igazán tud segíteni, az az hogy elolvasom egy bobbisnak a beszámolóját!
Légyszíves segítsetek!!!
Épp tegnap láttam a póráz két végén című műsort, nem tudom láttad e. Abban két bobtailról volt szó, akik a két gazdijuk senkit sem engettek be. Ugráltak, játékból harapdáltak, kint nem lehetett őket elengedni mert a kutyáktól agresszívak lettek. Abból az adásból kiderült, hogy napi minimum 2óra mozgásra van szükségük, ami nem sétát jelent, hanem intenzív mozgást (pl biciklizel amíg ő fut veled) illetve mivel nagyon okos kutyát, szeretnek tanulni, gondolkodtató feladatokat megoldani. A kutyaiskolát biztos élveznék. Ja és amit elfelejtettem azért lettek engedetlenek, makacsok és harapósak a műsorban a bobtailok, mert nem volt velük eleget és szakszerűen foglalkozva, mivel nagy testű kutyák, így mindenképp szánj rájuk időt, nehogy te is így járj..
Remélem segíthettem, sok boldog évet a bobtailodhoz (ha lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!