Hogyan szoktassam oda?
Figyelt kérdés
8 hetes Angol Cocker Spániel gazdája vagyok.
A probléma a következő: Észreveszem ha el akarja végezni a dolgát rá is rakom a pelenkára de ott nem csinálja csak leül vagy pedig rögtön leugrik róla és mire észbekapok már a pelenka mellett végzi a dolgát.
Segítsetek!
2012. ápr. 6. 13:54
1/3 anonim válasza:
Ajánlom a póráz két végén műsort!Én ott azt láttam,hogy akárhányszor ráment a pelenkára kapott egy jutalomfalatkát,így jó dolgokhoz kötötte a helyet.
2/3 anonim válasza:
Ne szoktasd rá a pelenkára! Ha pisi/kaki jön, vagy tudod h ideje van és jönni fog, akkor szaladj ki vele és csinálja meg kint. Nem kell hagyni szaglászni meg ilyenek, és akkor nem kap el semmilyen betegséget, viszont szobatiszta lesz.
3/3 anonim válasza:
Okos kutya, tudja, hogy pelenkára szokni rossz dolog. Vidd sétálni 2-3 óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!