Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Shih-tzu kérdés? Van egy két...

Shih-tzu kérdés? Van egy két és fél hónapos kis méregzsákom! Lent info!

Figyelt kérdés
Két és fél hónapos shih-tzu kutyám reggelenként vinnyog, és nagyon sokat ugat! Főleg ha ételt akarok neki adni. Néha már-már nagyon túlzásba esik. Esetleg van valami módja, hogy elhallgattassam? Félő, amilyen szomszédaink vannak, még ezt is az orrunk alá dörgölik! Vagy esélytelen ezen változtatni? Sokszor olyan kis méregzsák, még pici, így nem gond, hogy ne jöjjön neki a lábamnak, de félek, hogy nem tudom erről leszoktatni, és később gond lehet belőle!

2012. ápr. 6. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor meg hagyd rá.

Hogy én mit kezdenék vele? Mikor leírtam, h hogy bánok a kutyámmal, én lettem az ügyeletes gonosz, a nagy állatkínzó :D

Amúgy fognám és adnék neki egy taslit. Ha nem megy szép szóval, akkor majd megy máshogy. De ez én vagyok.

2012. ápr. 6. 12:16
 12/14 A kérdező kommentje:
jam....észrevettem én is, hogy h vagy elkényeztetem a kutyát vagy másrészről állatkínzó lennék:D na mindegy...valahogy csak megoldom:):):) köszönöm!
2012. ápr. 6. 19:14
 13/14 anonim ***** válasza:

kezd a napot egy nagy sétával(persze csak ha már az alap oltásai megvannak-egyeztess az állatorvosoddal!), vagy próbáld általad irányított játékkal, kergetőzés, bírkózás lefárasztani ételosztás előtt, és soha ne adj neki enni többé ha ugat, izgatott-a kiskutyaneveléshez idő és türelem kell másként nem megy-nem ártna legalább egy-két könyvet is elolvasni, ha valóban felelősnek érzed magad egy ilyen kicsi teremtményért akit magadhoz vettél!

(pl. hogyan neveljünk tökéletes kutyát? Cesar Millantól szuper kezdésnek)

2012. ápr. 6. 19:57
 14/14 A kérdező kommentje:

persze, hogy idő és türelem kell:) köszönöm! olvasgatni fogok! már néztem pár dolgot!:)

köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 7. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!