Jó minőségű táp, ami védi a csontokat, ízületeket, és mellette nem hízhat el a még kölyök, de nagykorában óriás testű kuyám?
Óriás testűnél nagyon-nagyon vigyázni kell a kölyökkori táplálásra. Egyébként most a Select Golddal elégedett vagy? Ha igen, én nem váltanék, adnék mellé zöldkagyló kivonatot és ennyi (Vetri Care GF600). Mennyi idős a kutyus és milyen fajta?
Én is a legjobbat akartam a bullmacimnak, szuperprémium tápra váltottunk, aztán magas lett a fehérjetartalom (28%), gondot okozott a növekedésnél. Nekünk az előtte levő táppal is gondunk volt, ezért váltottunk. Ha problémamentes lett volna, nem váltottam volna.
Ú, rosszat írtam, a selectet a felnőtt uszkárom eszi.
A kicsi Dog chowt eszik. Azzal elégedett vagyok, mert szereti, és pont jó súlyban van. Viszont az mennyire jó minőségű? Óriás schnauzer- kaukázusi keverék.
A ProPlan nagyon jó táp, de szerintem horror árban van a minőségéhez képest.
Brit esetleg? Nagyon jókat hallok róla. Josera? Bosch?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!