Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Kibírok még ebből...

Mit tegyek? Kibírok még ebből keveredni : segítség.

Figyelt kérdés
na az van hogy egy kutyaiskolába akarok járni és tegnap egy csajjal megbeszéltem hogy mehetek de végül még is azt mondta nem mehetek mert nem kapott tavaj a kutyám oltást-de máma délelött megkapta és délután van az edzés .de anyáém az aorvossal direkt előbb íratta a dátumot hogy mehessen kutyasuliba de én hülye meg már face-en írtam neki minden hülyeséget szval ha mmost elmék mit mondjak mié van korábbi dátum ha már face-en azt írtam máma kapta
2012. ápr. 4. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Keress más kutyasulit !

Ezt tényleg jól megkeverted !

2012. ápr. 4. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha előtte kapott oltást és csak a tavalyi maradt el, most meg beoltották, akkor semmi gond nem lehet. Inkább vállald azt, amit mondtál, írtál, ha valóban oda akarsz járni.
2012. ápr. 4. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj a csajjal, hogy már megkapta az oltást a kutyád. Neki nem a dátum fontos, hanem, hogy be van oltva, érvényes az oltása a kutyádnak. Simán mehettek a suliba. Legközelebb pedig ne sumákolj, jobb az egyenes út!
2012. ápr. 4. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
hú én még részegen se írok így mint te:)) A csajjal meg beszéld meg a dolgot meg fogja érteni!
2012. ápr. 4. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Három dolgot fűznék hozzá:

1. Tanulj meg fogalmazni

2. Ne hazudozz, mer abból úgysem sül ki soha semmi jó

3. Mondd el az igazat a csajnak

2012. ápr. 4. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!