Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a kutyám szájával?

Mit csináljak a kutyám szájával?

Figyelt kérdés

Van egy mini yorkie kutyusom.. szoba tiszta nagyon jól nevelt..:)

Minden héten fürdik bent alszik a külön kis ágyába...

De van egy kis baj....Mit csináljak büdi a szája??

Mindent rágokát, fogtisztitott kiprobáltam....

Mit tehetnék?

Nem kérek nem normális válaszokat..Köszi

2012. ápr. 2. 09:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A bűzmirigyével is lehet gond. Tiszta a füle?
2012. ápr. 2. 10:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Tudod Te mi az a táp? Nem bébitápszer, hanem kutyatáp, szilárd. Ha a kutyád nem rág, akkor 1-2-3 éven belül a büdös száj lesz a legkisebb problémád, ugyanis a fogai mind ki fognak hullani, és képtelen lesz normálisan enni, és ha nem fog normálisan enni, akkor az emésztése is tönkremegy, a gyomra is kikészül.

A bébitápszer eleve nagy baromság, de a kenyér...

Tudtad, hogy a kutya ragadozó? Nekem is yorkim van, de nem bánok vele úgy, mint egy barbi babával. Tudod mit evett ma reggelire? Lóhúst, és csirkemájat nyersen. Vacsorára pedig száraztápot kap, és egy kis almát. A szája nem büdös, és a fogai hófehérek, nem fogköves, pedig a doki szerint ennyi idősen a kutyák többségének már problémák vannak a fogával.

Szóval ezen sürgősen változtass, ha nem akarsz neki rosszat.

2012. ápr. 2. 10:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja igen, most látom, hogy táp mindig van kitéve. Na akkor sürgősen vedd el előle! A kutya naponta 2x kap enni, reggel este, séta utána! Kirakod elé a száraztápot, és van 10 perce, hogy megegye. Ha nem ette meg, akkor a következő etetésnél majd meg fogja.

A kutyáknál az evés ösztön, ha ehető dolog van előttük, azt megeszik, még akkor is, ha jól vannak lakva. A tiéd el van kényeztetve, és válogatós.

2012. ápr. 2. 10:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Az elején ne 10 percig hagyd ott, hanem addig, amíg el nem megy tőle. Amint elmegy, vedd el! És ezt addig, amíg egyszerre meg nm eszi, amikor elé rakod. Sétáltatni hogy szoktad? Flexivel?
2012. ápr. 2. 11:19
 15/15 anonim ***** válasza:

az én bichonomnak is büdi volt a szája, elvittük dokihoz és azt mondta hogy fogköves nagyon a foga és az okozza a bűzt ,lepuccolták neki de 4 fogát ki kellett húzni,sajnos nem sok tápot kapott akkor valószínű ez okozta a fogkövet, azóta csak tápot kap és néha néha házi kosztot..

ha érzékeny a gyomra akkor vegyél neki érzékeny gyomrú kutyáknak való tápot,az én kutyám is azt kapja és se fogköve nincs és az emésztésével sincs semmi baj..

ez nem ide tartozik de leírom nem kéne minden héten megfürdetned , mert az nem tesz jót a bőrének, havonta 1x elég ha fürdik...fésülni 1-2 naponta kell.. nekem fehér bichonom van és ő havonta egyszer van fürdetve..

2012. ápr. 2. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!