Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » En sokkot kaptam. Neked mi a...

En sokkot kaptam. Neked mi a velemenyed?

2012. ápr. 1. 19:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Évekkel ezelőtt láttam 5 részletben (met csak így voltam képes feldolgozni). Durva, de ettől pl vega nem leszek. Nem a megöléssel van bajom, hanem az előtte való bánásmóddal és az élet kioltásának módszerével.
2012. ápr. 1. 19:19
 2/17 anonim ***** válasza:
Láttam kb 2 éve, akkor volt egy pár jelenet, amikor sírtam. Megrázó és elgondolkodtató.
2012. ápr. 1. 19:23
 3/17 A kérdező kommentje:
mit es hogyan csinalnatok maskepp?>
2012. ápr. 1. 19:36
 4/17 anonim ***** válasza:
20%

Az elejéről például az a véleményem, hogy baromság. Ez a "fajizmus" minden élőlényre jellemző, minden állat előbb eszi meg más faj tagjait, mint a sajátját. De köcsögök ezek a hiénák, antilopot esznek, nem a falkatársaikat, jelentsük fel őket. A készítőit bemutatnám egy-két kanos elefántnak, ha ennyire egyenlőek akarnak lenni.

Amúgy biztos van benne értelmes rész is, de azért meg kell jegyeznem, hogy eltúlzott baromságok is akadnak.

2012. ápr. 1. 19:37
 5/17 anonim ***** válasza:
Elég el rettentő az ahogy az állatokkal bánnak és a megölésüknek módszerei!
2012. ápr. 1. 19:41
 6/17 A kérdező kommentje:
en a felvetelekrol akartam beszelni. ezek a felvetelek miert nincsenek a tv-ben ?
2012. ápr. 1. 19:41
 7/17 A kérdező kommentje:
en ugy ertelmeznem, ha mi is vadallatok vagyunk, mert kulonboztetjuk magunkat embernek
2012. ápr. 1. 19:42
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Menj el pszichológushoz kedves kérdező. Túlságosan kötődsz szentimentálisan az állatokhoz! Ez már beteges! Ne nézz ilyen filmeket, ha felzaklat.
2012. ápr. 1. 23:14
 9/17 A kérdező kommentje:

utolso

megfontolhattad volna a valaszodat

en velemenyt kertem a filmrol es nem pedig az eletfelfogasomrol

2012. ápr. 1. 23:40
 10/17 anonim ***** válasza:
azért kedves válaszoló lehet neked kéne orvoshoz fordulnod ha téged ez pl nem zaklat fel,ha más nem a kutyákról szóló rész ha már a kutyákkal kapcsolatos itt minden kérdés ugyebár...vagy akkor miért is vagy itt???mert sztem nincs olyan kutyás aki ezt nyugodt szivvel nézi végig...mert gondolom te se vágnád be reggel a kutyád ha van:) a szemetesbe,bár lehet tévedek és itt élvezkedsz...
2012. ápr. 2. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!