Gyönyörű kutya, csak egy erős, igen határozott falkavezér kell mellé, különben hamar az ember fejére nő, és szökős, neveletlen kutya lesz belőle.
Járja többek között az a tévhit is, hogy taníthatlan kutya...
Na ez az amit nem kell lehinni, igaz hogy nem olyan gyrosan tanul pl. mint egy bc., egy icipicivel kell csak több gyakorlás, de akkor ugyanolyan könnyen fog menni minden mint más kutyánál.
Én találkoztam már mind a két véglettel.
A szökős, engedetlen, neveletlen huskyval, akit nemigazán neveltek kiskorában, hanem nagyon elkényeztették, és minden "kis" csínytevését elnézték, mondván kölyökkutya, kinövi.-Há' persze...
És akiket kölyökként nevelnek, akkor lerendezik a falkavezér témát, akkor lásd,- lábmellett sétáló, okos, ragaszkodó, nemszökős huskyt kapsz...
Amiket leírtatok ez mint megnyugtató. Ugyanis mindenki azt írta hogy a huskyk nehezen nevelhetőek, folyton szöknek, stb.
Az a nagy helyzet, hogy szeretnék majd egy kis husky-t, de sajnos nem adhatunk ki egy kutyusért 100ezer ft, mert akiket megkérdeztem tenyésztők, azok ennél alább nem adták. És most érdeklődnék nem kifejezetten törzskönyvezett olcsóbb husky-ért. Tudnátok segíteni? Esetleg valakit tudtok ajánlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!