Vannak itt Husky vagy Malamut gazdik? Mutattok képet a kutyusaitokról, illetve leirtok róluk pár dolgot?
szia!
2-3 hete én egy malamutot szerettem volna venni,de letettem róla
nagyon szökős kutya,legalább 2m magas erős kerítés mindenhol 45 fokban visszahajló kerítés vagy elmegy otthonról és elütik,már legalább 10 esetet hallottam
nagyon hasonlít a 2 kutya tulajdonságra,mindkettő szökős,makacs,vonyításuk idegesíti a többi embert,mégis valami megfogott bennük.
Szia!
Nekem nincsen ilyen kutyám de az egyik ismerősöméknek van egy Huskyjuk. Egész nap szabadon van. Soha nem szökik. Egy 2 éves kan. Nagyon, kedves, aranyos kutya de az idegeneket megugatja. Ő náluk kinti, benti kutya,. De minden este bent alszik. Heti egyszer járnak vele sétálni az erdőre olyan 3 óra hosszát akkor. A hét többi napján pedig 1 óra játék van vele. Menhelyről került hozzájuk éve. Amúgy Klétusznak hívják.
Apumnak volt alaszkai malamutja, egy hatalmas hím, Jerry.
Meg kellett kötni, ellenkezőleg 1. hatalmas betonkerítés kellett volna, 2. nem maradt volna növény az udvarban, 3. "életveszély" lett volna kimenni a házból.
Szinte csak vonított, sosem ugatott. Vakkantani viszont vakkantott, főleg, ha figyelted, de nem mentél oda hozzá játszani vagy simogatni.
Ha odamentél, rádugrált, végignyalt. Engem egyszer le is tepert.
Párszor megszökött. Egyszer pl. arra ért be apu a munkahelyére, hogy felhívták, hogy elszökött a kutyája, és bezárták az önkormányzatnál egy üres szobába.
Sajnos megmérgezték... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!