Miért van az, ha fedeztetésnél a szuka megáll a kannak, viszont azon igyekszik, hogy ne sikerüljön fedezés?
Figyelt kérdés
Pontosabban a csípőjével kicsit elmozdul amikor már megtörténne, viszont töretlenül áll, és hagyja a kant "munkálkodni", nem morog, nem kap oda.2012. márc. 31. 20:49
11/14 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy tervezett, mivel tenyésztők
2012. ápr. 1. 13:18
12/14 anonim válasza:
tegnap 22:04
Nem azt írtam, hogy gond lenne a kannal. Ha tuti időben van a szuka, a jól fedező kan nem fogja hagyni semerre sem tekergetni a fenekét a szukának.Csak erről szólt az a mondat.
13/14 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy tervezett, mivel tenyésztők"
Akkor gondolom én,ők tudják miért van ez hisz Ők tenyésztők...tehát kérdezd őket.
14/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszokat, én is erre gondoltam.
Egyébként azoknak, akik NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLtak üzenem, hogy van amit nem szeretnél megkérdezni, mert beég a pofád, erre való a GYIK, nem? Vagy csak leszólogatásra, ítélkezésre, vélemény nyilvánításra lehet használni?
2012. ápr. 1. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!