Tényleg nem szép a kutyám?
Tudom,hogy kezd elegetek lenni az ilyen fajta kérdésekből,igaz,én azok közé tartozom,aki szívesen gyönyörködik mások kutyájában...Számomra ezen kutyusom is gyönyörű,büszke is vagyok rá,mert nagyon engedelmes,tanulékony(dog-dancing,agility stb)Most viszont egy buta felmérés miatt mégis elbizonytalanodtam;szinte alig kapott szavazatot.Érdekel a ti véleményetek,valóban nem tetszik az embereknek a külseje? (egyébként-számomra-nagyszerű kutyi:))
Inkább a fénykép nem lett szerencsés. Azok a képek keltik fel a figyelmet, amin a jószág valami izgalmasat csinál vagy éppen nagy bociszemekkel bámul a kamerába. A képen csak áll egyhelyben és csóválja a farkát, a szemét meg nem is látni a sötétségben. Ha a kép alacsonyabbról, a kuty szemmagasságából készül, az is közvetlenebbé teszi a látványt. Na meg amit a többiek is mondanak, ezek a szavazós játékok csak arról szólnak, kinek van több ismerőse. Az ilyeneknek az szokott lenni az összes értelme, hogy jó nagy kattintásszámot generáljanak a szervező oldalnak.
Egyébként nagyon szép, arányos kutyád van. Erdélyi kopó vagy csak nagyon hasonlít?
Kérlek ne szavazzatok le, én nem értek annyira kutyákhoz. Csak azt szeretném leírni a kérdezőnek, hogy szerintem színre, hasonlít a német juhászokhoz is, meg amúgy is ez a mintázat teljesen megszokott, tehát semmi olyan nincs ebben a kutyusban, amiért ne lenne szép.
A fotó valóban nem túl szerencsés, mert sokan már-már profi minőségű fotóval indulnak és mindenki inkább arra kapja fel a fejét. Dehát ez olyan dolog, hogy nem lehet mindenki profi fotós és nincs pénze mindenkinek drága fényképezőre. Meg kell próbálni a legjobbat kihozni a dologból.
Egyébként én azt tanácsolom, hogy kutyás, macskás egyéb kisállatos vagy pláne kisbabás szépségversenyen érzékeny lelkűek ne is induljanak! Szörnyű érzés, ha nem a tiéd nyer, vagy ha majdnem utolsóként végez, és nem is érted miért, amikor olyan szép. Tudom nem ide tartozik, de gyerekek esetében nem is tudom, hogy képesek az anyukák versenyeztetni a gyerekeket. Persze vannak olyan versenyek, ahol tényleg kellemes hangulatban zajlik az egész és kedves, rendes mindenki és dicsérik egymás babáját, de a legtöbb verseny azért nem ilyen, hanem kb. vérre megy.
A 4es válaszoló leírta a lényeget. Amúgy (meg ne sértődj) én a te kutyádra azt mondanám, hogy helyes, jópofa, de mivel a szépség mindenkinek mást jelent ezért én ezt nem mondanám rá. Ettől függetlenül tényleg helyes kis eb! :)
Azt hogy nagyszerű meg meg sem kérdőjelezem, a külső csak egy dolog, az számít, hogy jól kijöjjetek, szeresd olyannak amilyen.
(sok ember szerint nekem is csúnya a kutyám, nekem meg mutathatnak szebbet, akkor is ő tetszik)
Kedves 19:07-es,
én is azon a véleményen vagyok,hogy csúnya kutya alapból nincs,max jó koszos vagy neveletlen(ha esetleg hátrányt keresnénk),de ha nem ezen a véleményen lennék,akkor sem bántanék meg másokat,hiszen mindenkinek a sajátja a legnagyszerűbb.Illetve nyilván,teljesen szubjektív,kinek milyen az ízlése,van,aki pl a nyomott orrú kutyákat szereti,míg mások kifejezett csúnyának tartják őket.Ha egy kutya tiszta és jól nevelt és egészséges,semmi gond nem lehet a külsejével!
nagyon aranyos a kutyusod.
csak neked kell hogy tetsszen és neked kell szeretned!
más véleménye nem fontos.
nekem nagyon tetszenek az ilyen jellegű keverék kutyusok annyira aranyosok! :))
inkább legyél büszke rá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!