Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » KONG? Nektek bevált?

KONG? Nektek bevált?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem igazán értem, hogy ez miért olyan nagy durranás.

Mire van?

Mármint miért jobb ez a méhkas forma, mint egy sima köteles labda?...

[link]

(felülről a 3.-ról beszélek)

És tényleg olyan elpusztíthatatlan?

Megtennétek, hogy ha van nektek ilyen, és még nem nyírta ki a kutyátok, odaírjátok, hogy milyen fajtáról van szó?:)

Előre is nagyon köszönöm!:)

2012. márc. 31. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én nem vettem még, de nem is fogok venni!:D
2012. márc. 31. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Minőség miatt vettem meg. Bullmacim van és kevés olyan játéka van, amit nem szedett szét. Ezzel nyugodtan magára tudom hagyni, ha elmegyek itthonról. Nagyon jó gumiból van, szereti rágni, jutalomfalat is tölthető bele, na az igazán a kedvence :) Elnyűhetetlennek, még egy karcolás sincs benne.
2012. márc. 31. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
mi konggal dolgozunk,fogáserősitőnek is nagyon szuper, de én sosem hagyom elől a kutyáimnak sem a labdát, sem a kongot. csak amikor játszunk, vagy dolgozunk.
2012. márc. 31. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
ja, és hogy a kérdésedre is válaszoljak, valóban elpusztithatatlan:)))) de legalábbis jó sokáig kitart:)
2012. márc. 31. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is több mint másfél éve gyilkolják a fiúk a KONG játékokat, szóval eléggé elpusztíthatatlanok, amúgy agarak.
2012. márc. 31. 23:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, elég meggyőzőek!:)

Azt hiszem, ha találok jó áron, bealakítok egyet!:)

2012. márc. 31. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!