Szerintetek lehet még egy kutyusunk? Ha igen milyen fajta?
Van 3 kutyusunk két nagytestű és egy picike.
Nagyon szeretnék melléjük még egyet de nem tudom hogy merjünk e bevállalni vagy inkább ne??
ha igen milyen fajta legyen??
igazán sportos közepes vagy kistestű kutyusra gondoltam.
Jah és minden áron fajtatisztát szeretnénk :)
ha van pénzetek, időtök, helyetek.....rá, akkor jöhet.
pl.:labrador, golden retriever, foxi, border colli, igazán energikus a jack russel,
Kedves első, egyrészt ez a magán véleményed, nem tény, másrészt marhára nem válaszoltál a kérdésre.
Kedves kérdező!
Lakásba, vagy kertbe?
Hány éves vagy?
Milyen kutyáitok vannak?
Nagyon kevés infót adtál meg, picit próbáld szűkíteni a kört :)
köszönöm a válaszokat! :)))
első válaszoló : a német juhász szép kutyus még soha sem volt majd talán egyszer :)
második válaszoló: már régóta spórolok egy fajtatiszta törzskönyves apróságra de a család csak most engedte meg :)
bocsána!
kertes házba lenne a kutyus
elég sok időnk lenne rá (szinte sose lenne egyedül)
csak kinti kutyus
egy palota pincsink van , egy bernáthegyi - golden retriver mix és egy kuvasz mix kutyusunk
én 13 éves vagyok nagyon szeretek futni és szinte minden szabad percemet a kutyusaimmal töltöm
gyönyörű kutyus még nem is gondoltam rá de felírom a jelöltek közé.
köszönöm a választ :))
Ha tudsz és akarsz sok időt tölteni vele, sok mindenre megtanítani, együtt sportolni (nem csak most, hanem gimi, érettségi, egyetem mellett is), én a border collie-t is ajánlanám, mondjuk innen: [link]
Ami külön szimpatikus nekem ebben a kennelben, hogy nagyon megválogatják a gazdikat, ha felveszed a kapcsolatot a tenyésztővel, Novák Judittal, ő felméri a "helyzetet" és legrosszabb esetben is biztosan tud megfelelő fajtát ajánlani :)
köszönöm a választ! :)
nagyon ígéretes kennelnek tűnik gyönyörű kutyusokkal
ha nem is most de egyszer biztosan szeretnék majd innen egy kiskutyát :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!