Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Feljelenthet ezért a szomszédunk?

Feljelenthet ezért a szomszédunk?

Figyelt kérdés

Van 5 kutyánk.Ápoltak,tiszták gondozottak!:)

Minden szombaton és pénteken eltakarítjuk a kutyapiszkot és levrleket stb.A kertből!

A szomszédunk fel akar jelenti mondván "büdös van" (ez a szomszéd akit csak tud feljelent bármiért!)

Ha látok egy nagyobb kupacot azonnal felszedem nem várok hétvégéig.A kutyák egy helyre WC-znek csak, máshová nem!Feljelenthet mert az udvarban kutyakaki van???Neki nem mindegy hova kakilnak a kutyák ő akarja megmondani...!!!:/

2012. márc. 30. 17:03
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Pedig a büdöske elzavarja a krumplibogarat!:)
2012. márc. 30. 19:30
 22/32 borcsi02 ***** válasza:
Mi is kennelben tartunk 3 kutyit,persze nappal ki vannak engedve,de ők is oda kakilnak.Mi minden reggel takarítunk utánuk,melegebb időben naponta slagoljuk a betont a lapátolás után,ez szerintem a kutyáknak is jobb így,nem tapossák szét,és nem terjeng a bűz,esetleg fertőzés.Meg így egyszerűbb is összeszedni a kakit,mint hetente a felhalmozódott rakásokat.Én akkor is sajnálni szoktam már őket,ha elutazunk,és két-három napig ott tapicskolnak benne:(..Szóval szerintem is jobb lenne,ha napi 10 percet,etetés közben,után,esetleg erre tudnátok szánni.Nyilván az ember a szomszédait nem válogathatja meg,sajnos ismerős ez a mindenbe belekötős fajta,de szerintem is jobb megoldani ezt a dolgot,mint tovább háborúzni vele.Ha napi szinten takarítotok,és utána is pampog,az már tényleg az ő hülyesége!
2012. márc. 30. 19:33
 23/32 tetris ***** válasza:
100%
Na, látod meg is született a megoldás. Megpróbálsz szépen mindennap feltakarítani a kutyik után. Ha még ezek után is pampog a szomszéd, akkor megmondod neki, hogy mostantól egynehány disznót is fogsz tartani.
2012. márc. 30. 19:40
 24/32 anonim ***** válasza:
46%
Ne is haragudj, de kennelben majdnem egy heti széklet, pisi, igen penetráns szagú tud lenni. Ráadásul a kutyák abban töltik a napjaikat.Kétlem, hogy kellemes lenne a szaguk. Akár udvar, akár kennel, a napi takarítás hozzá tartozik a kulturált kutyatartáshoz.
2012. márc. 30. 19:47
 25/32 anonim ***** válasza:
48%

"A kutyák szabadon vannak."

Olvasd már el a kommenteket rendesen, mielőtt butaságot írsz le....

Nálam a kennel a lomtár. Minden vacakot, amit jó atyám nem enged kidobni (jó lesz egyszer ez még valamire címszóval) oda pakoltunk be. Legalább használva van valamire, ha már elkészült....

2012. márc. 30. 19:56
 26/32 borcsi02 ***** válasza:

'Sehova nem kakilnak csak kennelbe!Mi ezért csináltunk kutyakennelt."

Akkor ezt is olvasd el a a kérdező 17. hozzászólásában:)

2012. márc. 30. 20:13
 27/32 A kérdező kommentje:

NEM!Soha nincsenek kennelbe!Az amolyan Kutya WC.A kert legeldugottabb részében!Távol MINDEN szomszédtól!:)

Nincs is rajta ajtó!:) Ok.Akkor minden nap takarítok, de szerintem akkor is pampogni fog :(((

Este a kutyák bent alszanak ;)

2012. márc. 30. 20:16
 28/32 borcsi02 ***** válasza:
44%
Egyébként tök mindegy hova sz@rnak a kutyák,a kennelbe vagy a fűre,ha csak nem 1500 négyzetméteres kertje van valakinek,még a kertből is napi szinten felszedi a kakit,legalábbis azoknál,akiket én ismerek,mert egyrészt gáz belelépni,másrészt rosszat tesz a fűnek,na meg,ki szeretne ilyen kertet..:)
2012. márc. 30. 20:18
 29/32 borcsi02 ***** válasza:
Szerintem,ha odafigyelsz erre,és megteszed,amit tudsz,onnantól kezdve nem kell foglalkozni a "kedves" szomszéddal.Kit érdekel a nyűgje..Majd megnyugszik,mert nem lesz mibe belekötnie.Pontosabban,majd valami/valaki másba fog belekötni.Még hogy feljelentéssel fenyegetőzik.Ez vicc:)Ne vedd komolyan!:)
2012. márc. 30. 20:24
 30/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

De tegyük fel, hogy megteszi a felhelentést.Akkor mit csinálnak?Kinevetik?:D

2012. márc. 30. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!