Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Feljelenthet ezért a szomszédunk?

Feljelenthet ezért a szomszédunk?

Figyelt kérdés

Van 5 kutyánk.Ápoltak,tiszták gondozottak!:)

Minden szombaton és pénteken eltakarítjuk a kutyapiszkot és levrleket stb.A kertből!

A szomszédunk fel akar jelenti mondván "büdös van" (ez a szomszéd akit csak tud feljelent bármiért!)

Ha látok egy nagyobb kupacot azonnal felszedem nem várok hétvégéig.A kutyák egy helyre WC-znek csak, máshová nem!Feljelenthet mert az udvarban kutyakaki van???Neki nem mindegy hova kakilnak a kutyák ő akarja megmondani...!!!:/

2012. márc. 30. 17:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Az önkormányzatok nem szabhatják meg ki hány kutyát tarthat szám szerint csak azt, hogy amennyit tisztességesen el tud tartani, illetve több kutya esetén a minimum terület amit biztosítani kell az hat m2.

Amúgy nálunk is van ilyen szomszéd aki mindenkibe belekötne, legutóbb a szembe szomszédját akarta feljelenteni, mert építkeznek és csak úgy tudnak megfordulni a platóskocsival, ha a mi szomszédunk autófeljáróját igénybe veszik. Minket meg a virágaink miatt, mert zavarja az ő krumpliját a növésben...

2012. márc. 30. 17:46
 12/32 A kérdező kommentje:

Nemár :D!!!Virágok miatt feljelenteni, mert zavarja a krumplijait:)))

Milyen virágok krumplievő galóca?:P

De sztem jót rögtek volna az önkormányzatban ezért a feljelentésért.:'D

2012. márc. 30. 18:18
 13/32 tetris ***** válasza:
27%

Egyszerú a megoldás. Tessék minden nap, esténként feltakarítani a kutyakakit. Nem kellene megvárni a hétvégét.

Azt a helyet pedig, ahova rendszeresen üríteni járnak az állataitok, ültessétek körbe sövénnyel, vagy valahogy kerítsétek el, ha ez megoldható.

Mivel a jelen állapotok szerint a hét elején keletkező rakások péntekig, vagy szombatig ott erjednek, bűzlenek, ott rohadnak az udvaron.Ez így tényleg tarthatatlan állapot.

Most még hagyján, mert aránylag hideg van. De nyáron, még büdösebb lesz, pláne öt kutya után. Arról nem is beszélve, hogy jönnek majd rá a legyek, kész fertőzésveszély lesz. Akinek öt kutya kell, az takarítson is utánuk. Nemcsak etetni, meg szeretgetni kell őket.

A szomszéd nyilván szeretne kiülni a kertbe majd nyáron, talán hívna vendégeket, vagy napozna, vagy bármit és a tiszta levegőt szeretné közben érezni, nem a sz@rszagot. Ezt gondolom igazán meg lehet érteni.

Képzelem mekkora rumli, ugatás lehet, amikor a postás, vagy a számlás arrafelé jár. Kész csoda, hogy az ugatás miatt még nem szólt a szomszéd.

Elgondolkodnék azon is, hogy esetleg megoldható lehetne-e egy telikerítés, hogy ne lásson át a szomszéd. A szag persze ettől még megmarad, de mégiscsak jobban el lehetne így különülni.

Nekem is van egy kutyám, és egy kutya is csinál ám rakásokat, képzelem öt kutya után mi lehet a kertben!

Legyetek most kicsit belátóbbak. Azt azért el kell ismernetek, hogy a szomszéd jogosan mérgelődik.

Hát kövezzetek meg, de én bizony megértem a szomszédot.

2012. márc. 30. 18:29
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan a túrót!!!!!! Én ha sokat szórakozna, beszereznék néhány disznót, csak hogy legyen összehasonlítási alapja, mi a büdös!!! Nem 5 kutya, abban biztos lehetsz....
2012. márc. 30. 18:43
 15/32 tetris ***** válasza:
100%
Igen, ez találó érvelés.
2012. márc. 30. 18:45
 16/32 anonim ***** válasza:

azért az az ötlet nem elvetendő, h kivonuljatok a lővonalból...

teli kerítésnél még beszélni sem kell vele.:-)

irigyellek a nagy kerttért, ahol tudsz kettőt lépni anélkül, h 5 kutya termelte halom valamelyikébe nem lépsz..jobb a békesség, szedjétek össze naponta. nézd a jó oldalát, kifog nőni a fű...:-)

2012. márc. 30. 18:54
 17/32 A kérdező kommentje:

Sehova nem kakilnak csak kennelbe!Mi ezért csináltunk kutyakennelt.A kutyák szabadon vannak.Nevetni fogtok!A szembe szomszédos házban van malac!Igaz hátul..

Csak a pitbull ugat Há postás jön!A többi kistestű!:)

Nem őrzik egyáltalán a házat sajnos :( Vagy csak nagyon ritkán Há ló megy az utcán.:/

2012. márc. 30. 18:56
 18/32 A kérdező kommentje:
Nem ültethetünk növényt a kerítéshez 1m-es körzetbe-.-" Mert a kerítés az övé...
2012. márc. 30. 18:59
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

tetris! Ha már ugatás, akkor tök mindegy, hogy 1-2 kutya vagy 5 ugat. Ha éjjel nem tudnak aludni azt megértem, de nappal nehogy már csendrendelet legyen! Ennyi erővel ne építkezzen senki, mert zajjal jár, ne nyírja a füvet senki, mert a benzines fűnyíró zajos, ne fűrészelje senki a fát otthon géppel, a hülye gyerekeket se hagyjuk ki, akik óbégatva mennek, jönnek, nap, mint nap az iskolába, vagy az öregasszonyok ne káráljanak az ablakom alatt nappal, mert engem zavar, stb., stb., stb.! Ugye nem gondolod komolyan, hogy csak a kutyákba lehet belekötni? Aki kötözködni akar, az úgyis talál okot, ha keres!

A disznótartással egyetértek, az kellene a szomszédnak, ha igazán büdöset akar!:D

2012. márc. 30. 19:01
 20/32 anonim ***** válasza:

Kérlek szépen 2tő törpe rózsa, némi büdöske, ibolya, tulipánok és örökzöld talajtakarók zavarják az ő krumplijainak növekedését már most mikor még a fele csak pár centis, illetve a legnagyobb rózsatő is max 50cm magas. Ráadásul mindez minimum 50cm-re van telepítve a kerítéstől... (na jó az apróbb termetűeket nem gyomláltam ki abból a sávból, de ami magasabbra nő mint 25-30cm az van ilyen távban).

Sok idióta ráér... mást nem tudok mondani. Majd akkor néz, ha ősszel áttelepítem a virágaimat és felhúzunk egy második kerítést az övé mellé, ami természetesen minimum nádszövettel lesz bevonva.

2012. márc. 30. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!