Ennyire makacs kutya? Csak húst hajlandó enni 4 napig nem evett amikor csak táp volt elötte koplaltattam 4napig semmi sem változott pedig prémiumtápat adok neki
A kutyád hajlandó enni csak éppen azt amit Ő akar!Tehát elvan kényeztetve.
Nem tudom,hogy csináltad a táppal való etetést, de aranyszabály:A kutya előtt soha nem hagyunk élelmet!
Mozgasd le a kutyát,hogy sok kalóriát égessen el és eléggé megéhezzen hisz lehet olyan nagy tartalékai vannak,hogy akár egy hétig is elvegetál.
Majd rakd elé a tápot 5-10 percre,ha ette-ha nem elvetted előle...következő etetéseknél ugyanígy.Friss víz mindig legyen előtte.
A kutyád nem hülye, cska még nincs elcseszve a szaglása.
Ne is adj neki tápot! A Kutya tudja mi kell neki!
Az enyém pl okádika táptól, de mindegyiktől szinte.
A nedvestől meg megállás nélkül böfög.
A főtt kaját birja csak!
Amúgymeg ha számolsz egy kicsit, veszel egy pár főzőkolbászt, meg 2-3 sertésfejet és 2 kiló olcsóbb tésztát, akkor ha ezeket sóval összefőzöd egy 8-10 literes fazékba, és konzerves dobozba, vagy ételhordóba vagy bármibe kiadagolva fagyasztóládába lerakod, akkor 2-3 ezer forintból megvan a havi kaja, és nem készül ki a kutya gyomra se!
A táppal se úsznád meg olcsóbban + két év múlva hordhatod az orvoshoz gyomorbajokkal meg epekővel.
"Kutyaetológiával való könyvben olvastam, hogy a kutya egy hónapig nagyobb gond nélkül kibírja kaja nélkül (az ember 3 hét után belehal)"
Ne beszélj már baromságokat!
Vannak akik hónapokig éhségsztrájkolnak, max ágynak esnek, lesz némi szervi károsodásuk ami nem feltétlenül maradandó, lefogynak nagyon, de nem halnak bele!
3-4 hónap kell ahhoz, hogy valaki éhenvesszen minimum, és akkor sem egy egészséges szervezetről beszéltünk, mert van aki még ennél is tovább kihúzza.
A válaszíró 47%-ban hasznos válaszokat ad.
Valóban utánanéztem, max. 40 napot írnak, ami a hónapoktól még mindig messze áll. Úgyhogy te ne beszélj butaságot, kismajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!