Hogyan tudnánk megértetni a párom bátyjával és a feleségével, hogy nem kell több kutya?
Teljesen egyetértek az elöttem szólóval! Ennél sokkal jobb gazdit érdemel. Nekem is van kutyám, én is hagytam másnál, amikor elutaztunk 4 napra, de az elöre meg volt beszélve, és naponta többször is telefonáltam, hogy hogy van.
Ahogy már mondták: kutya el jobb gazdihoz, és mielött még újabb érkezne, tisztázni velük, hogy ez így nem megoldás.
Hát ettől a falra mászok!
Miért vesz bárki kutyát úgy, hogy tisztában van vele: sokat dolgozik, a kutya egész nap be lenne zárva egyedül a négy fal közé, stb... És ezek után odalöki a szüleihez, mondván: neki nincs ideje foglalkozni vele! Vegyen plüsskutyát!
Az hogy a párod szülei kint tartják teljesen a magánügyük, egyrészt nem az övék, másrészt nyilván ahhoz a falusi generációhoz tartoznak akik szerint a kutya is csak egy haszonállat.
De a "kedves" bátyjának több esze is lehetne! Ha nem tud gondoskodni a kutyájáról, akkor virtuális kutyát tartson... Azt nem kell sétáltatni, etetni, foglalkozni vele, (napi pár kattintás és már le is tudta az egészet).
Szerintem elöször a szülökkel próbálj beszélni, utána a "kedves" bátyussal és ne engedjétek, hogy odavigye a kutyáját. A mostani kutyust pedig próbáld örökbeadni.
Nem a Te hibád, hogy ennyire agyatlanok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!